emigrant
Član
Sada kada sam se raspitivao za cene montažnih hala ima različitih cena.Okvirni se kreće cena 2evra/kg gvožđa sa rukama.A imam ponudu i za 1,65 evra/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo barbula.Ja zaradjujem i vise tako da hvala ti a mesao sam ja i ispred kuce ne sekiraj se, a ti pozovi svoju decu da dodju iz Nemacku pa im prenesi to svoje znanje da se ne pate tamo
Mlad si na forumu. Pisao je barbula gde radi i ima sigurno i vecu platu od napisane.da zaradujes druze vise mne bi se ti vatao jospoljoprivrede.bogte sta ti delas ovde sef smene u policiji ima 1600e a prosek u drzavnim sluzbama 1100 1200 ak se gleda prosek svih radnika od obicnih do onih na visim pozicijama.od zene kolegica kao glavna sestra odela
Da ima i toga.Mima 1800.ispada plate u Srbiji vece nego u E
Nije sva sreca u novcu.Pa dodji i radi onda 2000€ mesečno, malo li jeSamo da znaš to što si ti iza kuće mešao posan beton ti neće mnogo pomoći.Mnogi se zaletali kad čuju 70€ za dan pa izdrže dva dana
Ne zida se svinjac
Pa moze ako mu ostave neke stanove, lokale, zemlju pa daje u zakup. Ali da radi pametno da ne trosi vise nego dobija mesecno.Svasta sam video,ali da nekog roditelji obezbede dozivotno nisam
Bude da deca ne rade i lepo zive dok je roditelja, kasnije je fajront ubrzo.
Ima dosta takvih samo malo njih zadrze to da proslede svojoj deci, uglavnom bude droga, kocka, alkohol, neki porok i sve ode. Ali ima retki slucajevi budu normalni pa zadrze to i proslede svojoj deci.Jesi nasao takvog ?
Zvanična maloprodajna cena kod ozbiljnijih prodavaca je ovih dana bila 82+pdv, ako se ide u kešu to bude krajnja cena na količinu.Gde ima gvožđe na tu cenu?
Ovde je 108
El može neko da kaze koje cevi idu za rešetkasti nosač - binder od 18m