goran89
Član
Koliko kostaju nove pregrade kod nas? Ja sam ove uzeo posto su bukvalno kao nove i dobio sam sisaljke i inox cevi za vodu i hranilice sto su bile montirane sve u tu cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vos Žabalj 42€ dužni metarKoliko kostaju nove pregrade kod nas? Ja sam ove uzeo posto su bukvalno kao nove i dobio sam sisaljke i inox cevi za vodu i hranilice sto su bile montirane sve u tu cenu.
Koliko te izasla jedna hranilica u ISV?Ventilaciju nemas?Oprema iz nemacke polovna a hranilice isv kupljene nove u N.sadu , kapacitet 200 kom
260 e, ventilacija narucena iy ZABLJA vos treba da stigne ovih danaKoliko te izasla jedna hranilica u ISV?Ventilaciju nemas?
Znam,Ali ovo je cisto snalazenje,prezivljavanje,da sebi olaksamo malo posao a I da iskoristimo prostorАко будете држали свиње различите старости заједно неће бити добро. Ако буде пуно животиња потребна је вентилација али не и промаја. Ако нема канализације онда барем под да има пад и/или издигнуте ходнике који ће усмеравати воду. Појилице и контра пад у укљештењу не иду заједно оде сва вода испод животиња. Има пуно "ако" и то је цена промене једне намене старог објекта у другу. Муку мучим код мене са падовима.
Тај објекат би боље легао неком прасилишту због сламе, она је бр.1 што се тиче подлоге и микро климе у објекту. Прасад нису у контакту са подом и сваки пут кад чистите изнесете потенцијални проблем напоље и убаците чисту сламу/подлогу. Решеткасти под тражи даље улагање у виду подног грејања без којег не може ако нема сламе.
По мени, најбоље решење(које 90% нас не може да испуни) је монтажни објекат са пројектом. Ту нема грешке ни крпежа.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Koja je cena ventilacije260 e, ventilacija narucena iy ZABLJA vos treba da stigne ovih dana