Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

i onda mi crče baterija
. Kolega coci šteta što se nismo upoznali, kao što reče kolega posećenost prosečna usevi lepi, suncukret kao iz snova ali na terenu izgleda nije tako po komentarima kolega sa foruma, žao mi što soju nisam slikao. Od kukuruza mi za oko zapao 3022, 4030, 5130 i 6130, e sad 5130 ima dosta sasušenih biljaka u samom ogledu kao da ga je crvenilo sredilo mada meni neliči na to i time pada u vodu (smoje tačke glediša, možda i grešim) a 6130 sam pomalo zaljuštivao i svaki drugi ima početak plesni zrna na vrhu klipa i šta sad čovek da misli o tim hibridima, 6030 kao i kod mene ima nedovršenih vrhova (obrazloženje stručnjaka je da je tokom oprašivanja bilo padavina pa se nije lepo oprašio), tako isto 7020 kojem je to sortna odlika, aleksandra i 6043 lepi ali sa robusnim stablima (više za silažu), moglo bi tu pisati dosta o hibridima i dobro i loše smoje tačke gledišta ali ja možda i nisam merodavan da komentarišem.
Pa ti ne bi?K.R ti bi neki hibrid koji daje makar po 2-3 super fine klipa prosečno po stablu kao onaj tvoj Pioneer.
Какво вам је мишљење о пшеници нс 40, код мог рођака ове године је дала добар принос, сорта је са осјем. Кад кажем добар принос код њега је било преко 5 тона по ха док на осталим парцелама 3 т по ха је био пун кантар.
Uštediš na semenu pa dobiješ nedovršen klip. Lep kompromis...