Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako to mislis?mica967 je napisao(la):Zorane ja sam do pre tri godine sejao 6010 ali u kombinaciji sa zenitom jer sam hoce da popada, probaj dva reda 6010 dva reda tise vidices da ce biti prava stvar.
..ili 6030 jer on ima jace stablo od 6010..mica967 je napisao(la):Zorane ja sam do pre tri godine sejao 6010 ali u kombinaciji sa zenitom jer sam hoce da popada, probaj dva reda 6010 dva reda tise vidices da ce biti prava stvar.
Kod mene 444 se pokazao lose,doduse bila je i susa...dragan69 je napisao(la):I ja sam uzeo 6030 da probam i malo444
prvu i cetvrtu stavi tisu a drugu i trecu 6010 proverenozorancile je napisao(la):Kako to mislis?mica967 je napisao(la):Zorane ja sam do pre tri godine sejao 6010 ali u kombinaciji sa zenitom jer sam hoce da popada, probaj dva reda 6010 dva reda tise vidices da ce biti prava stvar.