Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako sam naseo da od isplaćene 21 godine uplatim i onih 6 meseci pošto su rekli da se svake druge godine pomera minimalac plaćenog pio osiguranja ,*A ne znaš dobro.Seti se 2008godine.
Juki ne nasedaj na onaj savet iz tvog prethodnog posta.Nisu ti dobro savetovali.
tako sam naseo da od isplaćene 21 godine uplatim i onih 6 meseci pošto su rekli da se svake druge godine pomera minimalac plaćenog pio osiguranja ,*
ako ugasim gazdinstvo dali ce mi i dalje stizati pio obaveza ? hteo sam gazdinstvo da prebacim na kevu posto ona vec ima radni odnos i firma joj to placa, ja bih uplacivao par godina dug koji imam i kad isplatim alivederci
ako ugasim gazdinstvo dali ce mi i dalje stizati pio obaveza ? hteo sam gazdinstvo da prebacim na kevu posto ona vec ima radni odnos i firma joj to placa, ja bih uplacivao par godina dug koji imam i kad isplatim alivederci
ma nije problem plaćanje poreza ! ovde se radi o PIO osiguranju koje je nametnuto građanima pod OBAVEZNO . Glupo je što upoređujem ali ovi na vlasti kako su uništili stočni fond tako uništavaju i malog *( sitnog ) paora . Dali neko može da mi izračuna kako je moguće preživeti u poljoprivredi sa 3 4 ili 5 hektara ako uredno plaćaš sva potraživanja od države , mislim kakvom se proizvodnjom baviti ????
*2 hektra voće ! koje je već četvrta godina za redom oštećeno od grada i 2,5 hektara ratarstvo ( nekada bilo povrtarstvo) ! što da neprobam da sadim marihuanu možda pomogne hvala na predlogu*Sa 4-5 hektara sa kakvom proizvodnjom se baviti?
Sadi marihuanu...
Значи, гласамо само за оне који нам потпишу бланко оставку (као што дају странкама)!Porezi moraju da se placaju ali biraci treba pre biranja vlasti da daju i kazu sta njima treba pa tako i da glasaju.
Још једна фарса којом ће бити омогућено примити на државне јасле још страначких колега који би проверавали дојаве. По досадашњим искуствима надлежни за проверу ће добити од узбуњивача адресе где да оду по коверат (јербо ће им плате бити мале) па неће морати сами да истражују.Ali šta mislite zašto vlast priprema zakon o uzbunjivačima,