Novi ministar - Velja Ilic

Ispravite me ako gresim al zar taj covek nije lezao robiju? MInistar?
 
Cuh i ja danas da se prica o Goranu Knezevicu i o vec, odranije poznatim nama, savetnicima ministra
 
Ja ne znam te ljude osim onoga što se čulo iz medija. Da li oni imaju neke veze sa poljoprivredom (obrazovanje i radno iskustvo iz oblasti poljoprivrede), ili se postavljaju na mesto ministra poljoprivrede samo zato što su iz Vojvodine (mislim na republičku vladu)?
 
Knezevic ima covek iskustva, trgovao je gradjevinskim zemljistem, pa je malo bio u pritvoru. Mozes misliti, jaka licnost. Politika je fenomen, svaka cast onima koji se bave tom necasnom delatnoscu.
 
jedina razlika izmedju Knezevica i Ilica je sto je ovaj prvi vec bio u zatvoru a ovaj drugi jos ne,a poljoprivreda,seljak (paor)...MA KOGA TO ZANIMA
 
Mene je muka u'vatila kada sam video da se za poziciju ministra poljoprivrede koplja lome oko Velje i Grujica. Misljenja sam da je Knezevicevo "sviranje klavira" bilo klasican unutarpartijski obracun i zasmetalo mi je to sto je on nakon toga presao u SNS. Ali sa druge strane, Zrenjaninci su mu dali najvise glasova na izborima... Opet da ponovim, drazi (i to mnogo) mi je on od ostalih "kandidata".
 
Premijer - Ivica Dačić (SPS)
Potpredsednici vlade - Jovan Krkobabić (PUPS) i Suzana Grubješić (URS)
Ministarstvo unutrašnjih poslova - Ivica Dačić (SPS)
Ministarstvo spoljnih poslova - Leon Kojen
Ministarstvo odbrane - Aleksandar Vučić (SNS)
Ministarstvo pravde - Nikola Selaković (SNS)
Ministarstvo energetike - Zorana Milanović (SNS)
Ministarstvo trgovine (unutrašnje i spoljne) - Velimir Ilić (NS)
Ministarstvo kulture - Radoslav Lale Pavlović (SNS)
Ministarstvo poljoprivrede - Goran Knežević (SNS)
Ministarstvo prosvete - Žarko Obradović (SPS)
Ministarstvo infratsrukture - Milutin Mrkonjić (SPS)
Ministarstvo zdravlja - Slavici Đukić Dejanović (SPS)
Ministarstvo omladine i sporta - Branko Ružić (SPS)
Ministarstvo rada i socijalne politike - Milan Krkobabić (PUPS)
Ministarstvo ekonomije i finansija - Mlađan Dinkić (URS)
Ministarstvo regionalnog razvoja, državne uprave i lokalne samoupravea - Verica Kalanović (URS)

evo za sve one koji nisu obavesteni ali mislim da je Dacic pobedio sve,no prosudite sami :osmeh:
 
Pa samo je jedno ministarstvo ne stranacki orijentisano, a rekli su da ce ih biti vise. Mada zahvaljujem na informacijama.
 
Iza 90% gore navedenih politikanata,stoji jedna produktivna VELIKA O.Kad se osvrnu iza sebe mogu da spaze samo politicko agitovanje,muljanje,krsenje svih ljudskih i ustavnih pravila,i kao pohvalu i poneko kraduckanje kao deminutiv njihovog glavnog delovanja.Pa deluje li vam smesno,a ujedno i tragicno po nas ova druzina tipa "a sta sad da radim"?!Ako nas ova skupina pogubljenih pameti a pogibeljnih ideja,ne izvuce iz govna, koja vec dodiruju donju usnu,onda niko nece.A sve cemo to mi osetiti vrlo brzo.Postacemo negativni rekorderi u jos nekom segmentu,ako to vec nismo.
 
a Ješić ( ovo nisam siguran da sa dobro čuo ) na pokrajinskom:
Covek koji je pre nekoliko godina zbog jednog koncerta u trajanju od par sati unistio vise desetina hektara nedozrele psenice i koji vec godinama najkvalitetnije poljoprivredno zemljiste u Sremu uporno pretvara u industrijsku zonu i na pitanje zasto sve to, odgovara da se ni jedna zemlja nije obogatila od poljoprivrede pa nece ni nasa?!
 
Nazad
Vrh