Novi ministar poljoprivrede - Goran Knežević

Ah to nikako , cak stavise bas mi je drago i bas sam ponosan na novog ministra , pazi ti dilbera mozda ce i nama vrednim proizvodjacima podeli po neko parce zemljista ko sto je delio sebi , posto je vest u shibicarenju i igricama skrivalicama sa oranicama, i to sa zadignutim nogavicama kao pravi stocar koji ulazi da pogleda svoje stado, oshisha , pomazi i pocisti , mislim samo pogledaj kako on brine o nama poljo-privrednicima cak je i obukao kecelju da bude cool -sto bi rekli klinci ,to je pravi srbin odan samo svom rodu i bogu i svetoj zemlji srpskoj il bese kosovskoj, kakve partije ,stranke ,udruzenja ,keceljasi ,zidari i tesari , ma nebitno nek je na radost sto kazu i nek se, mesi ,mesi nece nista da vi fali..... http://www.novinar.de/wp-content/uploads/2009/10/knezevicmason.jpg

Oba Gorana i Knezevic i Jesic su se dokazali kao predsednici opstina kao sposobni i dobri upravitelji, ja im zelim uspesno vodjenje ministarstva/sekretarijata.
Poljoprivrednici im mogu biti dobri i konstruktivni saradnici a isto tako su pokazali da mogu da zaustave saobracaj po Vojvodini i Sumadiji...tako da, nek imaju to u vidu.
Obecanja su velika a ocekivanja poljoprivrednika jos su veca a potreba da se osnazi i razvija sektor poljoprivrede je ipak najveca.

PS: I ako hoce da cuju sta "raja" razmislja nek dodju pod pseudonimom i nek prate diskusije na ovom i drugim slicnim forumima jer od onih sto ih tapsu po ledjima, drze ih pod ruku (vec vidjeno na spitu u Kacu) i uvlace im se tamo di ne treba, ce cuti selektivno i to samo ono sto je doticnima u interesu.

Ovde svako ko je dosao na vlast, imao je sansu da bude izuzetno uspesan, posto su pre njega bili uglavnom katastrofa. Videcemo da li ce ovi umeti da iskoriste sansu. Knezevic za sada cuti, a Jesic je vec poceo da izlece sa demagogijom i politikanstvom. Bice tu problema jer su iz izuzetno suprotstavljenih tabora, sa velikim licnim animozitetima. Po meni vece adute ima Knezevic, zato i krenula mala nervoza sa druge strane i nasankavanje. Standardno. Optimista sam uglavnom, ali je ovde surova i niska realnost pobedila svaki polet i nadu.

Goran Knežević (55)
Novi Ministar Poljoprivrede, Šumarstva i Vodoprivrede

Bio predsednik košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore
Bio član predsedništva Demokratske stranke
Trenutno član Srpske napredne stranke
Bio i u zatvoru malo

---------- Poruka napisana u 09:55 ---------- Prethodna poruka je at 09:53 ----------

Ima sansu,neka se pokaze da je drugaciji od ostalih,pa ce kao nagradu dobiti nasu podrsku i mozda novi mandat.
U suprotnom,opet traktori na ulice,opet blokade.

Tacno tako, samo uz napomenu da ima manje vremena nego prethodnici da se pokaze. Ono, sad vec ima penal, valjda ce da iskoristi.

On penal sada na početku mandata odmah treba da odbrani,a to na prvoj utakmici života je vrlo teško(sreća).
Budžet prazan,suša napravila haos,subvencije obećane.......
I tako sposoban čovek poput njega će se teško izboriti i uklopiti sve te kockice ,a da svima bude dobro.

Bio i u zatvoru malo

---------- Poruka napisana u 09:55 ---------- Prethodna poruka je at 09:53 ----------

Ima sansu,neka se pokaze da je drugaciji od ostalih,pa ce kao nagradu dobiti nasu podrsku i mozda novi mandat.
U suprotnom,opet traktori na ulice,opet blokade.
Mislim da će ipak da rade traktori,a oni su svetski maheri u OBEĆAVANJU.

Ma koliko da se karikira ovdasnja politicka situacija,realnost je jos veca komedi-tragedija,bez ikakve scenarijsko-rediteljske konkurencije.

mogla bi da ozivi malo ova tema,posebno posle uredbe o zabrani izvoza pojedinih polj. proizvoda . srpski visokopreletac nam nesto cuti...sto kaze radovan ...odem u biblioteku , pojedem, popijem ...boli mene...aj zdravo .

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra se nastavlja suđenje ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Goranu Kneževiću zbog optužbi da je u vreme dok je bio predsednik opštine Zrenjanin sa saradnicima oštetio opštinski budžet za najmanje 150 miliona dinara.

Pokazalo se kod nas u praksi da od goreg uvek ima i gori.Posle onog Petrovica zaskocio je poljoprivrednike osvedoceni kriminalac Goran Knezevic.Zar je moguce da se niko nije mogao pronaci iz poljoprivredne branse da zauzme mesto ministra jedne tako vazne privredne grane.

Ima ovaj jos puno da radi da bi dostigao slavne prethodnike koji su delili subvencije bizMismenima, dogovarali tendere za kupovinu djubriva za sve nas, one koji nisu primenjivali zakon o poljoprivrednom zemljistu, one koji su drustvenu imovinu tj zemljsite poklanjali svojim drugarima bizMismenima tj njihovim privatizovanim firmama itd. Ovaj je za sada jos i cvece.

Al sam se lepo ismejao gledajuci Kisa kako kmeci. Pa covek ne moze da sakrije koliko se unervozio kad nema njegovih.

Ovaj je poceo da deli Vojvodjansku zemlju strancima bas je lepo je poceo sa muvacinama na angro.

Nazad
Vrh