Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja bi predlozio pronalazenje originalnih depozitora od Nodetke , a ako ne uspe potraga tek onda eksperimentisati i budziti. (ako je sejacica na koju se ugradjuju depozitori Nodet.)panonstib je napisao(la):Naj jednostavniji način da to napravite je da skinete sanduke sa starih medjurednih kultivatira podesite i to je to.
isto razmisljanje, moje zemlje se nalaze ataru do granicnog pojasa sa Madj. i u principu je dosta veliki udeo peskaDragan18 je napisao(la):Rabadzija svaka cast! Ja licno razmisljam intenzivno o No-till varijanti i mislim da je to buducnost pogotovo ovamo kod nas severnije zbog manjka padavina i zemlje koja ima povecan sastav peska ( voda lakse prodje kroz nju i ne zadrzava se )
to cenimtelnett je napisao(la):U skorije vreme krecem da budzim neku svoju umotvorinu na datu temu . Kako ce da uspe ili ne videt cu na prolece .