Srdjan Žorž
Član
Slabo tucete, nema kod nas velikih paljevina. A uvek mozes okolo da istanjiras da slucajno ne dodje do pozara.Kod nas bi ovo upalili, nema sanse tako da stoji
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabo tucete, nema kod nas velikih paljevina. A uvek mozes okolo da istanjiras da slucajno ne dodje do pozara.Kod nas bi ovo upalili, nema sanse tako da stoji
Polako Momo sledeća parcela je u direktnoj setvi,hteo sam da vidim razliku.Tek sam počeo učim se svakim posebnim jutrom neke kultureDobro je to samo nema veze sa direktnom sjetvom
Bolje radi u tvrdo/nedirano međutim masa mora biti dobro iseckana/tarup ili malčer i kukuruzovina mora biti prosušena inače se lepi.Mislim da sam malo dublje posejao nego to volim ali čovek se uči dok je živ. Videcemo....Kako se ponasa sejalica na tanjiranom da li opet ima problema sa zetvenim ostacima ?
Nisam već 2-3 godine,ponekad kad mi kulaci s velikim traktorima gaze uvratine onda to sredim s podrivacemOvo je super,nego tabadžija jel koristiš još onaj podrivač?
Ne,ideja je da za prolećne kulture pokrovni usevi a u njemu tiilage radish odradi taj posao,ove godine sam zbog korone zakasnio sa setvom a i ići ću na ozime smeše jer sam nabavio malčerJel koristiš plug za kuruze ili suncokret?
Možete li nešto reći o malčeru, koji je model,koji zahvat, učinak, potrebna snaga traktora...Ne,ideja je da za prolećne kulture pokrovni usevi a u njemu tiilage radish odradi taj posao,ove godine sam zbog korone zakasnio sa setvom a i ići ću na ozime smeše jer sam nabavio malčer
Koliko stane semena u sejalicu,koju sirinu si uzeo sa kojim traktorom radis i jesu li tu vrste na 15cm ?Bolje radi u tvrdo/nedirano međutim masa mora biti dobro iseckana/tarup ili malčer i kukuruzovina mora biti prosušena inače se lepi.Mislim da sam malo dublje posejao nego to volim ali čovek se uči dok je živ. Videcemo....
Radim sa rujom 82, ne mogu da je napunim jer diže prednjicu nemam teg dodatni napred.K
Koliko stane semena u sejalicu,koju sirinu si uzeo sa kojim traktorom radis i jesu li tu vrste na 15cm ?