Strasno sta sve ljudi rade u gluposti
Evo sta je meni bilo pre par dana, kad smo kod gluposti koje prave pojedini vozaci. Ko je prolazio kroz Zrenjanin kroz Mileticevu ulicu koja vodi do Dijamanta, i dalje prema Vrscu (ko ne zna u pitanju je magistrala sa po dve trake u oba smera). Bilo je negde oko 16:30h, magistrala prazna i ja se krecem svojom stranom u levoj traci i idem prema gradu tj do duple pune i isao sam nesto preko 60h (moram malo preko 60h da ne mucim auto u 4. ::namigivanje
kad vidim u retrovizoru priblizava mi se vecom brzinom beli kadet, kad odjednom debil daje zmigavac i zaobilazi me preko duple pune
i kako me je zaobilazio ja bas pogledam u njega i ne mogu da verujem sta lik radi, a pri tom mu je desna traka potpuno prazna
( da je bilo kola iz suprotnog smera, mozda bi debil skontao bar nesto o poznavanju saobracaja i ponasanja na putu, a ovako je i dalje rizican jer sutra ce napraviti jos vecu glupost i nadajmo se samo da nece ugroziti niciji zivot).
Evo sta je meni bilo pre par dana, kad smo kod gluposti koje prave pojedini vozaci. Ko je prolazio kroz Zrenjanin kroz Mileticevu ulicu koja vodi do Dijamanta, i dalje prema Vrscu (ko ne zna u pitanju je magistrala sa po dve trake u oba smera). Bilo je negde oko 16:30h, magistrala prazna i ja se krecem svojom stranom u levoj traci i idem prema gradu tj do duple pune i isao sam nesto preko 60h (moram malo preko 60h da ne mucim auto u 4. ::namigivanje