kombajner
Član
znam ja sta je tesna ulica netreba ti da mi kazes...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):nisi me razumeo njega je isamarao
vidi ja kao predsednik skole pravim i to sve ide na moje ime prijavimo kod pandura,gazdarici diskoteke,direktoru skole ja svima odgovaram i onda dodje tako neki da pravi sranja i mi ga na brzaka izdovacali i kad su dosli izbacivaci da ga izbace on poceo njih da gura i da se svadja sa njima pa je i od njih dobio 3 komada
de greskom 3 samara
Post je spojen: [time]1256933417[/time]_________________________________________________
a onaj deo "i mene je bolelo" hteo sam reci koliko je to pucalo da je i mene zabolelo iako je on dobio![]()
North ARMY je napisao(la):kad sam rekao na moje ime mislio sam da sam ja odgovoran svima a ne taj pojedinac jer je zurka prijavljena na moje ime i ja odgovaram a ne tamo neki....
za sad sam mala drzava u skoli kao sto rekoh predsednik srednje skole![]()
Karalic je napisao(la):A dali Te vole Profesori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lomljive ulozke i naplacuje od pocinioca ~6000 RSDbranko je napisao(la):Ovde na pružnom prelazu svake nedelje stavljaju nove polubranike,
Koja skola ?North ARMY je napisao(la):kad sam rekao na moje ime mislio sam da sam ja odgovoran svima a ne taj pojedinac jer je zurka prijavljena na moje ime i ja odgovaram a ne tamo neki....
za sad sam mala drzava u skoli kao sto rekoh predsednik srednje skole![]()