MOMOSARIC
Član
Sa koje strane stakla ?Hvalio se kako će ići u Amsterdam da poseti ulicu crvenih fenjera. Čini mi se da je zadovoljio kriterijume i ostao.
(Morao sam ,nadam se da se nece ljutiti)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa koje strane stakla ?Hvalio se kako će ići u Amsterdam da poseti ulicu crvenih fenjera. Čini mi se da je zadovoljio kriterijume i ostao.

Ali problem je što je moment te sile na zadnjoj osovini,pa se prevrneš dok trepenš.A to je opasna igranka.Ja sam kao klinac krenuo da se prevrćem preko zadnjih točkova, jedino sam imao sreću da je put bio usečen i da je krenuo da se svlači ceo traktor u levo, pa se nabio u obalu jer nije imao prostora da se prevrne.Nimalo prijatno iskustvo, a poslednje što ti prodje kroz glavu je da iskočiš.Traktor na zadnjim tockovima dok je prednji kraj u vazduhu ima najvecu silu potezanja.
Ni slucajno ne podrzavam glupiranje neiskusnih i napaljenih budala, ali na netu ima dosta snimaka kako to rade profesionalci, daska pozadi udari u zemlju i tad prednji kraj vise ne moze da se podigne da bi se prebacio.
Pogotovo ne shatam ljude, po brdima zive a voze kabriolet, dosta rizicnih situacija bude, kabina moze glavu da sacuva.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk