MOMOSARIC
Član
Otkud pare za drogu 90 posto sela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može da bude u vidu belog praha ili kristala. (kokain, speed) Svetlo-braonkast prah kao bela kafa što je bila nekad Frankova. (to ti je heroin)Ne znam ljudi,kako vi ali ja ne znam ni kako izgleda droga.
Veruj mi nije ni daleko od pljeskavice i koka-kole.И то по цени ужине??? Не иде...
Tada droga nije bila ilegalna pa nije za poredjenje. Gledalo se na to kao zacine,caj ,kavu...I 90% dobio glavesina na poslednjim izborima
Juce nabasam na ovaj tekst . Sjajan je pa ga procitajte :
![]()
Ni Eskobar ni El Čapo: OVA žena je bila NAJVEĆI narko-bos u istoriji
Ko je bio najveći narko-bos svih vremena? Ako ste pomislili na Pabla Eskobara ili El Čapa pogrešili ste.biznis.telegraf.rs
Ovo jeste jeftino. Jel vidiš koje su to količine u pitanju? Gledaj ove cene po gramu pošto od jednog grama ove trave (nisam baš u toku, ali znam otprilike) može sigurno njih 5 da se fino navari. To mu bukvalno dođe ko užina i to ta subvencionisana po školi što uplaćuje.
Sad sve znam, mogu da počnem.verovatno imam popust prvih godinu dana.
Oni koji su bas otupeli sa time to jest konzumiraju ga svaki dan sigurno od 5-10 popuse . E sada ti i @Zoran0230 kao buduci rekreativci mozete jednom u dve nedelje da povucete 2,3 dima i da vam se vidici u pogledu svega mnogo prosireDa to mu dodje po toj kao cigari,tj jointu ,1 gr,ali to je za vec postojece korisnike,ko pocinje sa tim ,dosta manje.5 eur cigara ,a niti se ja razumem jel to kao klasicne cigare pa popusi se po 10-20 dnevno ?,nzm xd,ali sigurno nije 1 dnevno,to je sve zavisnost.