Vozi se a i 700 dnevno slepera nije malo kroz taj "seoski put".Tamo se i vozi baš oštro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vozi se a i 700 dnevno slepera nije malo kroz taj "seoski put".Tamo se i vozi baš oštro.
Ovdje sleper preticao traktor sa 2 prikolice i diraktno se sudario sa dolezacim sleperom , obadva buknula , traktor i prikolice kolateralna steta.I kod Alibunara zbog dima na deponiji kamiom noje viddo traktor pa ga udario od pozadi.
Vezao ga majstor svaka mu čast. Kod nas kad je frka višu samo ta 2 pajvana sa strane vežu. Ovde je očigledno sačuvala ta traka po sredini.
Mislim da ima ljudi koji jedva čekaju da neko umre na tom Exitu kako bi uperili prstom i rekli da su tamo narkomani i da to treba zabraniti.
i kod mene ima takvih za koje bih rekao da se nisu drogirali a ono sve narkoman do narkomana, od osmog razreda osnovne gde se rastura pa do likova koji imaju i p 50-60 godina. Al nije to kod nas kod nas su svi fini i posteni. Ono 90 posto sela se drogira i to svaki dan se vuku crteTaj drugi je iz mog sela,danas je sahrana ...Nisam ga bas najbolje poznavao,ali ne bih nikad rekao da se decko drogirao.
Celo selo voli belo, samo pop radi dop!i kod mene ima takvih za koje bih rekao da se nisu drogirali a ono sve narkoman do narkomana, od osmog razreda osnovne gde se rastura pa do likova koji imaju i p 50-60 godina. Al nije to kod nas kod nas su svi fini i posteni. Ono 90 posto sela se drogira i to svaki dan se vuku crte
vas i njih velika razlika nemoj da talasas a droge ima ihahaj bolje crta nego uzinaNeko bogato selo kad se vas 90% drogira
popa je pijandura redovno pijance kod njega cak se i poslovi sklapaju samo da se pije i partija. A droge ima samo tako ne bi me cudilo da dodjes u crkvu i prekrstis se i posmrcesCelo selo voli belo, samo pop radi dop!
Jbg. vi iz Bele ste poznati po tome.
Ako se neko drogirao duže sigurno bi se čulo po selu. E sad ima ljudi koji su poprilično novi u tome pa preteraju bez da se čuje. I uglavnom bude priča "Dobar dečko, ko bi reko?". Kao da moraš da budeš nešto specijalno loš, pokvaren ili ne znam šta da bi otišao tim putem.
Ljudi, toga danas ima jako mnogo. I povezivati ljude sa nemilim scenama iz filmova nije OK i nije realno. Ne opravdavam, ne mislim da je OK, ali ne bih rekao da je mnogo veći problem od alkohola koji manje više socijalno prihvaćen.