Nikad ovako !

А лепо се каже не палити ватру на ове врућине...
6a5fa6240d27806a6b7101835a1e769f.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Mene strah kad vidim dim u daljini zbog psenica po njivama,juce ili bese prekjuce nesto gorelo u susednom selu a cak kod mene ispred kuce onaj crni garez doneo vetar ....sta reci.

Autoput Pećinci gori strana prema Popincima, čini mi se da je uzrok bačen pikavac kroz prozor jer je prva zapaljena strnjika baš preko puta Nis pumpe a vetar ubija koliko duva, izgoreće sve na čega naiđe.

Kod nas gori na sve strane, trenutno oko 20 aktivnih požara na teritoriji opštine.Poslali helikopter da gasi jer vatrogasci polako gube bitku.Prećutne restrikcije vode za nas koji smo na sistemu velike Morave, jer vode nema, Moravu bukvalno možeš da pregaziš.

Stanje je kritično.

Код села 10-ак хектара пшенице изгорело. Рачунали на кишу али није пала, била возила из околних села да гасе пожар.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Vezao ga majstor svaka mu čast. Kod nas kad je frka višu samo ta 2 pajvana sa strane vežu. Ovde je očigledno sačuvala ta traka po sredini.
Mislim da ima ljudi koji jedva čekaju da neko umre na tom Exitu kako bi uperili prstom i rekli da su tamo narkomani i da to treba zabraniti.
Ovde jadan uopšte nije umro na Exitu, a za drugog kažu da se nije drogirao. Sad znaj ti šta je istina.

Znam da postoji snažna struja koja hoće da ocrni taj Exit maksimalno moguće i da ga zabrane u čemu su uspeli. I znam da su ova dva lika bili iz Banata gde je bog, pogotovo po nekim mestima reko doviđenja odavno.

Taj drugi je iz mog sela,danas je sahrana ...Nisam ga bas najbolje poznavao,ali ne bih nikad rekao da se decko drogirao.
i kod mene ima takvih za koje bih rekao da se nisu drogirali a ono sve narkoman do narkomana, od osmog razreda osnovne gde se rastura pa do likova koji imaju i p 50-60 godina. Al nije to kod nas kod nas su svi fini i posteni. Ono 90 posto sela se drogira i to svaki dan se vuku crte

i kod mene ima takvih za koje bih rekao da se nisu drogirali a ono sve narkoman do narkomana, od osmog razreda osnovne gde se rastura pa do likova koji imaju i p 50-60 godina. Al nije to kod nas kod nas su svi fini i posteni. Ono 90 posto sela se drogira i to svaki dan se vuku crte
Celo selo voli belo, samo pop radi dop! :ROFLMAO:
Jbg. vi iz Bele ste poznati po tome.

Ako se neko drogirao duže sigurno bi se čulo po selu. E sad ima ljudi koji su poprilično novi u tome pa preteraju bez da se čuje. I uglavnom bude priča "Dobar dečko, ko bi reko?". Kao da moraš da budeš nešto specijalno loš, pokvaren ili ne znam šta da bi otišao tim putem.

Ljudi, toga danas ima jako mnogo. I povezivati ljude sa nemilim scenama iz filmova nije OK i nije realno. Ne opravdavam, ne mislim da je OK, ali ne bih rekao da je mnogo veći problem od alkohola koji manje više socijalno prihvaćen.

Celo selo voli belo, samo pop radi dop! :ROFLMAO:
Jbg. vi iz Bele ste poznati po tome.

Ako se neko drogirao duže sigurno bi se čulo po selu. E sad ima ljudi koji su poprilično novi u tome pa preteraju bez da se čuje. I uglavnom bude priča "Dobar dečko, ko bi reko?". Kao da moraš da budeš nešto specijalno loš, pokvaren ili ne znam šta da bi otišao tim putem.

Ljudi, toga danas ima jako mnogo. I povezivati ljude sa nemilim scenama iz filmova nije OK i nije realno. Ne opravdavam, ne mislim da je OK, ali ne bih rekao da je mnogo veći problem od alkohola koji manje više socijalno prihvaćen.
popa je pijandura redovno pijance kod njega cak se i poslovi sklapaju samo da se pije i partija. A droge ima samo tako ne bi me cudilo da dodjes u crkvu i prekrstis se i posmrces :D
Sto se tice tvoje konstatacije brate da se neko drogira to bi se culo, lik na sva usta vice na sred turnira pa sta taj donosi torbicu punu droge iz grada a njegov sin je narkoman tezak... toliko od mene sportski pozdrav

Nazad
Vrh