kombajner
Član
ako si mu rekao!galki je napisao(la):koliko zanas toliko i pricasnsnidza je napisao(la):Pa te rakovic nizasta drugo ni nisu nego za prevrtanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako si mu rekao!galki je napisao(la):koliko zanas toliko i pricasnsnidza je napisao(la):Pa te rakovic nizasta drugo ni nisu nego za prevrtanje.
kad nesto moras ne pitas za nacin...zokidrum je napisao(la):Ljudi, aj mi objasnite KOJA je fora da silujes traktor do besvesti, i dizes ga na 2 tocka radi zezanja. Pogotovo kad nema kabinu. Znam Mnogo slucajeva kad se to slucajno desilo pri vuci, i dovelo do pogibije.....
marko d je napisao(la):Ovaj covek sa rakovicom sto propinje je pravilno postupio,sta je toliko cudno ako se traktor propne,koliko sam puta propinjao i sa IMT-om pa nista...I vidi se da ovaj covek zna da vozi jer zna kad da stisne kvacilo i pusti pre nego sto dodirne tlo..Kako drugacije izvuci drva??............mislim pogledajte komentare snimka na youtube-u...
MATRIX je napisao(la):ljudi jes te li vi ikad radili u sumi po citav dan i tako godinama za redom pitao bih ja tebe kad moras svaki dan da se j...š po ovim strancinama i onda da zakcis po malo pa da izvlacis ako moze traktor onda ga tjeraj i nek se on radize na dva tocka nece mu nista biti,a ovaj momak sa vide sto slepa kamion je skroz ludo postupio vidi se da jen iskusan da traktor okrene poprecno i da tako navlaci sajelom to je isgurno da ce se prevrnuti pa makar zakacio za sajelu nesto lako
Dukanac je napisao(la):A zar ne bi bilo još jednostavnije da ova drva izvučeš od dva puta, niti propinješ niti treba još jedan traktor....![]()
u nekim slučajevima bolje povlačenje ti je ako propneš duplaka , ne uvijek ali ima slučajevamirko_markovic67 je napisao(la):још бољи су ликови који пропну трактор са дуплом вучом за њих је само мото култиватор јер им предња осовина ничему не служи.
savoris je napisao(la):u nekim slučajevima bolje povlačenje ti je ako propneš duplaka , ne uvijek ali ima slučajevamirko_markovic67 je napisao(la):још бољи су ликови који пропну трактор са дуплом вучом за њих је само мото култиватор јер им предња осовина ничему не служи.
ma ovaj lik sto vuče kamion nije normalan , to što je on uradio NESMIJE da se radi
a ovaj što izvlači trupce vidi se da ima iskustva i da takve stvari često radi , ova tehnika se koristi kada ti negdje malo fali da izadješ
u većini slučajeva brže , sigurnije , jeftinije je povući malo manje tereta i ići bez problema