Nikad ovako !

Bas tako.Ako mi fali 10 metara,necu da otkacinjem pa da se vracam ponovo ni za zivu glavu.. :zli:
I sigurno nije neki manijak koji se samo izivljava nad traktorom nit propinje samo da bi stavio snimak na youtube,to sigurno radi cesto..... :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1281101077[/time]

savoris je napisao(la):
ali ako staviš 150 kila tegova naprijed na ovaj traktor zaboravi da imaš rikverc :haha:

To sam i ja primetio iako sam iz "ravnice" sto rece jedan clan! Niko nema tegove napred a dizu trupce na hidraulik i time debalansiraju traktor + nisu to traktori za sumu nego za "lake poslove" u ravnici. :ppozdrav:

[
u nekim slučajevima bolje povlačenje ti je ako propneš duplaka , ne uvijek ali ima slučajeva ::namigivanje::
ma ovaj lik sto vuče kamion nije normalan , to što je on uradio NESMIJE da se radi

Знам ја то, и ја се понекад заинатим, али трактору врло мало треба да се преврне. Кад се трактору подижу предњи точкови значи да ти је пријањање точкова за земљу добро само му треба мало масе на предњем крају, или да спустиш мало качење позади али онда губиш приањање, наћи праву меру понекад је уметност, ако купиш јачи трактор качићеш му већи терет и тако у круг. изгледа да смо ми неумерени у свему.

Neznam dali je baš odgovarajuća tema ali nedogodilo se nikom što se meni dogodilo pre pae dana....

28wktnr.jpg

t0rr5z.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Et436eBJ3dQ[/youtube]

Mora da imate puno traktora pa ste na ovaj i zaboravili da postoji a kad ste ga primetili videli i pcelinjak, ili mozda ose nevidi se bas dobro. :haha:

Ma prskao sam totalom i reko ajd da ne oprskam komšijin suncokret, pa prišao bliže drvetu.... A pčele se izrojile baš tu na granu, i kako je kabina zapela za granu one sve pale baš u traktor... Posle ih je pčelar vadio odande....

Kod nas u ataru ima na puno mesta košnica sa pčelama. Prošle godine su neki cigani prolazili sa konjem, napale ga pčele i uginuo je. Zvali su policiju pa je pčelar morao da plati konja. (Policija nije pitala šta rade cigani u ataru kad nemaju zemlje...)

Zoran0230 je napisao(la):
sad ćeš imati meda zabadava :haha:
Ma samo nek se on igra sa pčelama.... Dok sam iskočio na druga vrata 6komada me ubolo u desnu potkolenicu, dosta mi je pčela za ceo život.... Dva dana mi je noga bila otečena kao da sam pojeo kilo kvasca! ::lose:: ::lose::

mityoo je napisao(la):
Zoran0230 je napisao(la):
sad ćeš imati meda zabadava :haha:
Ma samo nek se on igra sa pčelama.... Dok sam iskočio na druga vrata 6komada me ubolo u desnu potkolenicu, dosta mi je pčela za ceo život.... Dva dana mi je noga bila otečena kao da sam pojeo kilo kvasca! ::lose:: ::lose::

Da si im se predstavio ko si ne bi te dirale.

zorancile je napisao(la):
Kod nas u ataru ima na puno mesta košnica sa pčelama. Prošle godine su neki cigani prolazili sa konjem, napale ga pčele i uginuo je. Zvali su policiju pa je pčelar morao da plati konja. (Policija nije pitala šta rade cigani u ataru kad nemaju zemlje...)
jel to kod vas sme da ide u atar samo ko ima zemlje?

Nazad
Vrh