Nikad ovako !

Da se uključim,koliko ja znam ,možda grešim, živ sam,taj komb ima osnovnu boju narandžastu,a noviji bi trebalo da si crveni sa sivim prugama,koje su na starim bile bele,to kod farova.
 
Pa viš kolega nije isto 88 i 92 god. 88-o godište je još u nekom kvalitetu a već 92-e su već ubacivali šta se našlo tako da nije sve jedno, i ja šacujem da je 88-o godište.
 
Nzm kako je bitno godiste,kad kod njih svih retko sta je ostalo fabricki,osovine jedino,menjac i tako to ,limarija ,lezajevi,remenje,lanci,transporteri,motor generalna,gume,hladnjak,hidraulika itd itd ,to sve promenjeno i dva puta cak xd.Moj je 88-mo godiste,ima istu instrument tablu kao kod Grunt-a,ali brate mili kroz dve zadruge je prosao,ni osovine tu nisu fabricki vise xd,a motor koliko znam druga generalna,ja kad sam ga malo remontovao,sva nova limarija,mali dzak lezaja,transporteri i tako to ,sta je realno na njemu fabricki vise,mozda nesto u menjacu je ostalo od fabrike :haha: ....nebitno je godiste kod njih.Drugo bi bilo da gledamo kombajne 2000 godiste pa na gore,to je druga prica potpuno.
 
Ljudi kako izlazite na kraj sa ovima iz Gastransa? Meni usli u njivu iza okolcanog ,i gaze bagerima ,okrecu kamione,kopaju po njivi,ispustaju vodu u njivu . Strasno! Zvao sve zive niko ne reaguje,niko nece da me saslusa. Da li da zovem policiju i prijavim nelegalan ulaz u posed? Stetu su naplatili do kolca a izgazili jos 100 metara sirine
 
Nazad
Vrh