Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na jednom 82.1 '99. godište je napukla kolevka, slučajno smo videli pa smo zavarili.Bubu je napisao(la):Prvi 892 koji su dolazili sa sirokim tockovima i bez ojacanja na sasiji kao ovaj sa slike su upravo tako i zavrsavali. . .![]()
zorancile je napisao(la):Na jednom 82.1 '99. godište je napukla kolevka, slučajno smo videli pa smo zavarili.Bubu je napisao(la):Prvi 892 koji su dolazili sa sirokim tockovima i bez ojacanja na sasiji kao ovaj sa slike su upravo tako i zavrsavali. . .![]()
Sika je napisao(la):ja nzm kako ovi ljudi ovo uspevaju....
Jos mi samo objasni gde kacis prikolicu ili nesto drugo...??Sika je napisao(la):nozda zvuci blesavo...ali kada god idem u sumu,ili vucem nesto tesko...lepo zakacim dvobrazdni plug pozadi....i ne moze da se prevrne u nazad da ga je**s ...a ako je neki veliki nagib na stranu,ni ne pokusavam bilo sta da uradim...
Cuo sam da neki ljudi u sumi zakace sajlu na prednjini traktora da ide ispod njega kao onda nemoze da se prevrne!Sika je napisao(la):nozda zvuci blesavo...ali kada god idem u sumu,ili vucem nesto tesko...lepo zakacim dvobrazdni plug pozadi....i ne moze da se prevrne u nazad da ga je**s ...a ako je neki veliki nagib na stranu,ni ne pokusavam bilo sta da uradim...
Sika je napisao(la):nozda zvuci blesavo...ali kada god idem u sumu,ili vucem nesto tesko...lepo zakacim dvobrazdni plug pozadi....i ne moze da se prevrne u nazad da ga je**s ...a ako je neki veliki nagib na stranu,ni ne pokusavam bilo sta da uradim...