Sika
Banned
ne umem da citam...
salim se,nisam obracao paznju na tekst..

salim se,nisam obracao paznju na tekst..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo je napisao(la):Samo da napomenem da se i meni tako berac poceo kipati u transportu... Retrovizor razbio ranije tog dana kad sam se provlacio kraj nekih sljiva i nisam ni vidio dok se nisam okrenuo iza sebe, a ono kos dignut i krenuo se kipati...
savoris je napisao(la):j...š ti tu ''finu'' regulaciju kada ti glava ostane naopacke nakon dan oranja , traktori koje ja koristim su napravljeni tako da bubnes plugove u zemlju i ne okreces se do drugih ovratina![]()
![]()
![]()
![]()
Polako,polako ljudi ipak je IMT ova hidraulika licenca MASEY FERGUSONA!!!Sa duznim postovanjem da pricate o ovim masinama...bar sto se tice hidraulike.savoris je napisao(la):j...š ti tu ''finu'' regulaciju kada ti glava ostane naopacke nakon dan oranja , traktori koje ja koristim su napravljeni tako da bubnes plugove u zemlju i ne okreces se do drugih ovratina![]()
![]()
![]()
![]()