Nikad ovako !

Ja u jednoj njivi imam krug slatine oko 300-350 m2 i obično je zadnju spremam kad je osušeno međutim juče sam bio da drljam jer je ko beton!!!
Pre dve god u žetvi upao kombajn oko 30-tak cm jedva izašao!
Šta se to menja nije mi jasno.

panonstib je napisao(la):
Oni koji imaju problematicno zemljiste neka povedu racuna da neprodju kao ovaj
s1unv9.jpg
:nono:
Ja bih rekao da je ovaj nasao neki podrum,bunar ili nesto slicno i :udri:
I ja sam dosta zanimljivo prosao sa kombajnom pre par godina(nasao sam neki podrum) :zli: :udri:

torpedo je napisao(la):
s1unv9.jpg
100% montaža ili je prezimio ovako pa je trava lepo nikla svud oko njega :haha: Ili je orao nebeske njive pa sleteo... :haha:
nemora da znaci da je montaza jer ko zna sta je ispod neki zivi pesak,neka mocvara..ili kao sto je neki clan rekao da je naletao podrum...Ko zna sta je ispod...a ima mnogo snimaka po youtube o svakavim stvarima o zaglavljivanju ,i takvim stvarim.... Svako ima svoje misljenje.... :cao:

s1unv9.jpg
100% montaža ili je prezimio ovako pa je trava lepo nikla svud oko njega :haha: Ili je orao nebeske njive pa sleteo pravo na nos... :haha:

Dajte ljudi pa jel vidite da je upakovan ko sibica,kao da ga je hilikopter tu smestio,a nit je to njiva gde se on nalazi ma montaza garant.Da nije morala bi zemlja da se zaroni oko njega bar malo ::namigivanje::

Na to sam i ja mislio, video bi se bar nekakav trag na zemljistu. Ovako kao da je iznikao a ne propao...

Pogledati do kraja ili ne gledati?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ[/youtube]

meeker je napisao(la):
Pogledati do kraja ili ne gledati?

''bem te boze , za jednu zajebanciju ode 5 glava ::lose::

joj joj , na slican nacin je i moj rodjak izgubio glavu , jos je sjedio pozadi ali kad se 'oce nesreca ..................... sta reci ...................... ::lose::

Nazad
Vrh