Kremator
Član
Au lele..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Orao neki nagib ? Ja na par njiva u brdima kad orem uvratinu fino se nakrene traktor i pada mi svasta na pametKod nas se jedan prevrnuo u oranju. Polomio rebra i ključnu kost. Ore tu zemlju decenijama ali...
Apsolutno su momci rekli dobro. I tako se sve radi u ovoj zemlji. Zašto bi se kopalo jednom i neko se ugradio samo jednom kad može 2-3 ili više puta. Kog boli k dal je ekonomično i šta ljudi misle o tom ne samo rasipničkom ponašanju već i očglednoj kradji.Dalje nećeš moći, ha ha ha... Dalje nećeš moći, ha ha ha ha...
Ponovo mi prekopavaju njivu, po istoj trasi (cevovoda), ovaj put postavljaju kabel za struju. Nije strašno kao kad su polagane cevi, ali ipak... Pitam momke koji su danas razvačili strujni kabel zar kabl nije mogao da se postavi kad je bio iskopan rov za cev, da se ne kopa dva puta? Kažu treba i mi nešto da zaradimo, u šali naravno, oni su samo izvođači radova, drugi odlučuju... Ali zapravo su rekli pravu stvar, gde god može da se oklama država treba to iskoristiti... Samo, u ovom slučaju i ja sam oklaman, jesenas zaorah po trasi stajnjak, da bar malčice vratim život zemlji. Izgleda da sam džabe krečio...
Da podsetim, ovako je izgledalo krajem 2022.