Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio si baš snažan mališa onda, svaka čast...Ja sam sa 10 vec uveliko vuko trupce po sumi....
Svaka cast Djula sincina je zasluzio svoje letovanje.
- - - - - - - - - -
Posao u poljoprivredi zahteva puno ljubavi i strpljenja a novac se cesto i nevidi ,dok recimo sofer nece voziti ako nije 'dobar" ,naravno nezelim da vredjam nijednu profesiju.Ljudi nazalost umiru i stari i mladi {umiru i nerodjena deca jer roditelji nece da ih rode} i da je bio pod staklenim zvonom nesto bi mu se desilo {nazalost },niko od smrti nije pobegao,jednim delom i jeste vi u pravu da bi roditelji trebali da stite svoju decu ali isto tako treba da ih spreme za samostalan zivot ,univerzalan recept ne postoji i svako se snalazi i bori kako ume i zna![]()
Neka deca sa 14 su odgovonija nego neko sa 44[/QUOTE ima i toga.Moji su terali traktor dok smo tovarili detelinu i to im je bilo sve.Naravno i to sporohodnom.I uvek neko od starijih pored traktora.Vozili su malo po vratinama ali sam ja uvek bio u kabini i morali su voziti polako.E sad samostalno nisu smeli ni da uđu u traktor.Eno ih sad teraju bolje nego ja
Malo su se zamenile teze. Nije isto voziti mecku 150km i traktor. Detetu ako ne priblizis poljoprivredu do petnajste posle ces ga tesko naterati.
Jos samo da napises da je bio pijan, drogiran pa da ti poverujem.