vosi
Član
Sto puta sam rekao sebi nemoj raditi na svetac i džaba uvek istu grešku napravim,kompozicija kreće kući
![]()
Uh a ja pomislih da oćete da vidite koji je jači

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto puta sam rekao sebi nemoj raditi na svetac i džaba uvek istu grešku napravim,kompozicija kreće kući
![]()
Slažem se u potpunosti.Na žalost ovaj slučaj se završio tragično.Nikako sami za volanom ali možda roditelji nisu ni znali ali sad je sve to nebitnNemoj se ljutiti, ali ni slučajno nije u redu sa 7 godina voziti traktor. Ni po dvorištu.
Da je po zakonu nije ali mlad čovek se našem poslu uči na vreme,sa 18 god je kasno ,čast izuzecima.Moji klinci uveliko voze traktore a ako mislite da ih ne volim i nečuvam grdno se varate![]()
Sigurno je isto to pricao i otac ovog klinca,a sad moze samo da ga ljubi na banderi.a ako mislite da ih ne volim i nečuvam grdno se varate![]()
A po cemu se vas posao razlikuje od drugih? Ljudi sa 20+ godina nauce da lete.
Dete je dete.Pa sve da se rodilo na traktoru.
Nemoj se ljutiti, ali ni slučajno nije u redu sa 7 godina voziti traktor. Ni po dvorištu.