vosi
Član
Sto puta sam rekao sebi nemoj raditi na svetac i džaba uvek istu grešku napravim,kompozicija kreće kući
Uh a ja pomislih da oćete da vidite koji je jači
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto puta sam rekao sebi nemoj raditi na svetac i džaba uvek istu grešku napravim,kompozicija kreće kući
Slažem se u potpunosti.Na žalost ovaj slučaj se završio tragično.Nikako sami za volanom ali možda roditelji nisu ni znali ali sad je sve to nebitntišao je jedan mlad život uludo.Mnogi se hvale kako njihova deca znaju da voze.Ima vremena voziće.Možda ih i neće zanimati traktori.Zato,roditelji oprez sa decom.Nemoj se ljutiti, ali ni slučajno nije u redu sa 7 godina voziti traktor. Ni po dvorištu.
Da je po zakonu nije ali mlad čovek se našem poslu uči na vreme,sa 18 god je kasno ,čast izuzecima.Moji klinci uveliko voze traktore a ako mislite da ih ne volim i nečuvam grdno se varate
Sigurno je isto to pricao i otac ovog klinca,a sad moze samo da ga ljubi na banderi.a ako mislite da ih ne volim i nečuvam grdno se varate
A po cemu se vas posao razlikuje od drugih? Ljudi sa 20+ godina nauce da lete.
Dete je dete.Pa sve da se rodilo na traktoru.
Nemoj se ljutiti, ali ni slučajno nije u redu sa 7 godina voziti traktor. Ni po dvorištu.