Jeste Boki NB uletela je nehotice jedna nula vise a posle me mrzelo da ispravljam ali kako got da je JABUKA INDUSTRIJA JE 3 DINARA A 1 EURO JE 118 DINARA znaci za 1 euro se dobije 39 ,5 kg jabuka i mislim da tu nije potrebno bilo sta reci kao ni za malinu,visnju,breskvu i da ne nabrajam .Pre par godina a na pocetku tranzicije radnicka klasa u Srbiji je drhtala da ne postane tehnoloski visak drhtalo se za posao i to su bila neka teska vremena na pocetku a kasnije i tokom tranzicije i znamo kako se to vreme zavrsilo i kako su prosli politicari iz tog vremena .Medjutim sada se dogadja da NAROD SAM NAPUSTA I ODLAZI SAM DAJE OTKAZ I NAPUSTA TITANIK KOJI TONE i to ne napustaju zato sto su zeljni karijere,avanturizma i egzibicije ili sto su alavi na novac UGLAVNOM NAPUSTAJU STO SU PRIMORANI I NEMOGU DA SASTAVE KRAJ SA KRAJEM i da nebi totalno odlepili i ubunarili se do kraja seku i beze dok je vreme tj dok ne prodje zivot a kada zivot prodje ONDA PRVI KANAL PA SE ZINE IZBACI JEZIK NAPOLJE RAZROGACE OCI I POJACA DNEVNIK DO KRAJA A U DRUGOJ RUCI JE GUMENI CEKIC SA KOJIM SE ODALAMLJIVATI PO GLAVUDZI SVAKOG MOMENTA KADA TI SE PRISPAVA ZA VREME TRAJANJA DNEVNIKA.u slucaju da se neka informacija izvukla i da centralni nervni sistem nije primio zeljenu informaciju obavezno pogledati i drugi i treci dnevnik i dobro utvrditi gradivo a ko ne zeli ovako moze da se uclani u stranku i tamo ce GLAVA SAMA DA KLIMA UZ NEIZOSTAVAN KEZ objasnjavacemo sami sebi da nije sve u parama i da ima nesto i u ljubavi i drugarstvu