pop step
Član
Ode Jablan.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na sve i jedno mesto su malo pofajtali osiromasenog uranijuma kao i kod nas mamicu im " Milosrdnu".Samo najmanja moguća napomena , možda nije u vezi poljoprivrede , ali u vezi posta kolege mornara sa prilogom o nato bombardovanju rep- srpske 90ih godina . Necu nikakve zaključke da izvodim ali sam čovjek koji nemože da prećuti istinu i činjenice. Lično sam bio tu u zonama dejstva nato avijacije i tvrdim odgovorno što sam vidio svojim očima u našog regiji , a nevidim zašto onda nebi tako bilo i u Sarajevskoj regiji . Sve i jedno nato bombardovanje u Krajini i sj-zap Bosni je izvedeno na ciljeve pvo , i sredstva veze telekomunikacije takva da 50m dalje od cilja (radara npr ) nije bilo oštećenja . Drugo sve i jedno dejstvo je bilo našoj vojsci najavljeno dan ranije i mogli su se skloniti vojnici opsluga tog relea, npr i radara , ako je ostao stražar , moglo bi s čak reći da je na neki način žrtvovan .Ja neznam ni za jedan civilno cilj da sam vidio . To je bilo tako , kako god se nekome svidjalo ili ne.
Ne verujem. Mislim da se vatra zaustavila. Ali nije trebalo ni toliko da gori. Videću sutra.Ode Jablan.
I na sve i jedno mesto su malo pofajtali osiromasenog uranijuma kao i kod nas mamicu im " Milosrdnu".
Ču'"Milosrdni Anđeo".
Samo najmanja moguća napomena , možda nije u vezi poljoprivrede , ali u vezi posta kolege mornara sa prilogom o nato bombardovanju rep- srpske 90ih godina . Necu nikakve zaključke da izvodim ali sam čovjek koji nemože da prećuti istinu i činjenice. Lično sam bio tu u zonama dejstva nato avijacije i tvrdim odgovorno što sam vidio svojim očima u našog regiji , a nevidim zašto onda nebi tako bilo i u Sarajevskoj regiji . Sve i jedno nato bombardovanje u Krajini i sj-zap Bosni je izvedeno na ciljeve pvo , i sredstva veze telekomunikacije takva da 50m dalje od cilja (radara npr ) nije bilo oštećenja . Drugo sve i jedno dejstvo je bilo našoj vojsci najavljeno dan ranije i mogli su se skloniti vojnici opsluga tog relea, npr i radara , ako je ostao stražar , moglo bi s čak reći da je na neki način žrtvovan .Ja neznam ni za jedan civilno cilj da sam vidio . To je bilo tako , kako god se nekome svidjalo ili ne.
Samo najmanja moguća napomena , možda nije u vezi poljoprivrede , ali u vezi posta kolege mornara sa prilogom o nato bombardovanju rep- srpske 90ih godina . Necu nikakve zaključke da izvodim ali sam čovjek koji nemože da prećuti istinu i činjenice. Lično sam bio tu u zonama dejstva nato avijacije i tvrdim odgovorno što sam vidio svojim očima u našog regiji , a nevidim zašto onda nebi tako bilo i u Sarajevskoj regiji . Sve i jedno nato bombardovanje u Krajini i sj-zap Bosni je izvedeno na ciljeve pvo , i sredstva veze telekomunikacije takva da 50m dalje od cilja (radara npr ) nije bilo oštećenja . Drugo sve i jedno dejstvo je bilo našoj vojsci najavljeno dan ranije i mogli su se skloniti vojnici opsluga tog relea, npr i radara , ako je ostao stražar , moglo bi s čak reći da je na neki način žrtvovan .Ja neznam ni za jedan civilno cilj da sam vidio . To je bilo tako , kako god se nekome svidjalo ili ne.
Prvo je prodata sva dedovina i ono sto su generacije i generacije sticale u bescenje pa su onda uzeti ogromni krediti sa zapada sa ogromnim kamatama [a ne zna se u sta je ulozeno] pa su otpusteni radnici i onda su date ogromne subvencije strancima i sada tamo radnici cvrkucu za 200 eura .Lepo prica lepo hoda skolovan u Nemackoj [a bili fakulteti i u Beogradu i u Sarajevu i u Zagrebu ] ali on se odlucio za skolovanje u Germaniji a sa cijim parama jer su studije dosta skupe na zapadu to su cifre nebeske i dodje covek i uhapsi predsednika drzave i isporuci ga ljudima sa perikama [izbombardovali nas sravnjali nas sa zemljom ozracili nas a onda nam jos i sude valjda sto su nas zlostavljali ] a onda nam poslali svoje ljude svoj kadar DA SIRE PO SRBIJI DOBAR IMIDZ O ZAPADU A DA NAM OBJASNE DA TREBA DA SE POKAJEMO STO NAS UGNJETAVAJU VEKOVIMA i nazalost uspeli su u tome nemoguce je postalo moguce.Sta je prava istina
И то је војни циљ..Провала године.Питај Шиђане са форума како је било кад су им ти прецизаши погодили задругу у селу 30 ак километара од Шида,на самом обронку села.Ne verujem. Mislim da se vatra zaustavila. Ali nije trebalo ni toliko da gori. Videću sutra.
"Ja neznam ni za jedan civilno cilj da sam vidio ." A voz u Grdeličkoj klisuri?
Pa dobro,ali je Srbija trebala 1991 da skine petokraku i otkaze poverenje Slobodanu Milosevicu.A tragedija je da je Djindjic ubijen,a ubijen je uz precutnu saglasnost sluzbi Zapada.
Srbi nisu voleli Djindjca,ali su voleli Milosevica,a vole i Vucica,koji rasprodaje ostatke zemlje dok mu krezubi penzioneri koji su je nekada gradili aplaudiraju.Gore nas te Sluzbe nisu mogle poniziti,da nam postave Slobovog potrcka za vodju koji misli da moze da nadmudri citav svet.A srlja iz greske u gresku....A ne zna da je tu dok ne odigra "poslednji tango"