Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti bolestan-maaaa nisiiiiiiiiiNorth ARMY je napisao(la):a ne mislis da se neko malo bolestan dokopao snimka...
dukej je napisao(la):I ja mislim da je nameštaljka, ne po udaru i položaju tela već po reakciji kamermana. Ne znam ko bi u takvoj situaciji bio toliko priseban da napravi takav snimak, i da se vidi vozač (kad je pre izašao iz
Mil je napisao(la):dukej je napisao(la):I ja mislim da je nameštaljka, ne po udaru i položaju tela već po reakciji kamermana. Ne znam ko bi u takvoj situaciji bio toliko priseban da napravi takav snimak, i da se vidi vozač (kad je pre izašao izmislim da je potrebna veca prisebnost da se kamera iskljuci u tom trenutku, nego da se nastavi kretati sa njom.
Covek je objasnio!!bojcetic je napisao(la):Auto nije poskocio. Samo se zanjihao od naglog kocenja. Dakle tocak (prednji levi) nije sigurno presao preko nje. Da telo zavrsi u tom polozaju u kome je zavrsilo nema apsolutno sanse. Takodje da je podvuce pod sebe je nemoguce.Branik je dovoljno nisko podesen da je nemoguce da podvuce noge. Masa covecijeg tela je dakleko veca u od kolena ka glavi nego od kolena do stopala, sto znaci u ovom slucaju da nuzno mora pasti na haubu autobila. Da je udario u centar mase onda bi je odbacio od sebe. Ovo je sto se tice fizike.
Reakcija vozaca je neprimerena stanju soka.
Kamerman (njena sestra ako se ne varam) zadrzava fokus na nasreci. rci stepenicama sa kamerom koja je u pravilnom polozaju. Bilo bi normalno da se kamera pomera brzo napred nazad usled trcanja kad svati sta se desilo.
Mozda je najjaci dokaz da je laz, boja krvi pored glave. Jako je tamna, sto je opet nemoguce jer je proteklo svega nekoliko sekundi od udarca. Krv bi bila daleko svetlije crvene boje.