jbm ti život ovo je za ne poverovati da je ovo kod nas tako bilo mislim da bi bio kriv taj sa biciklom jer kako savoris kaže sistem našeg kažnjavanja je jedna velika karina bez najstrože kazne savoris izvini na citiranju ali je tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
todor je napisao(la):jbm ti život ovo je za ne poverovati da je ovo kod nas tako bilo mislim da bi bio kriv taj sa biciklom jer kako savoris kaže sistem našeg kažnjavanja je jedna velika karina bez najstrože kazne savoris izvini na citiranju ali je tako
North ARMY je napisao(la):
citaj sta pise ispod, nevidi se bas brazda na slici,galki je napisao(la):e ovo je umetnost na ravnom prevrnuti prikolicu![]()
Sika je napisao(la):pa ne stvarno...ravno,jedna brazda...i prevrnuta prikolica ne ide mi u glavu...po kakvim bagudama ja moju teram pa je nikad nisam prevrnuo...![]()
![]()
ok...moguce nikada nisam vozio po vojvodjanskim ( "ravnim" putevima ) ali nzm kole to rupe moraju biti da se prevrne prikolica ali ok nebitno...cika_jova je napisao(la):Sika je napisao(la):pa ne stvarno...ravno,jedna brazda...i prevrnuta prikolica ne ide mi u glavu...po kakvim bagudama ja moju teram pa je nikad nisam prevrnuo...![]()
![]()
sta bi radio kod nas gde svi oru po putu, a nije ravnica nego sve sama prdolesnica i skrsivratina