Nikad ovako !

A ove kacige bi im sigurno život spasile kad bi pali s te visine

Pa i nasi nose kacige ,kad znaju da ih slikas,a i ministri u obilasku radova na putevima.,Ovde i moze nesto da padne al kad rad put kroz Vojvodinu,sta tu ima da padne.

Au, ovo stvarno samo ko ima dobar stomak. Mada bih rekao da ni devojka nije bila pojas vezala.
Juce sretnem coveka na njivi, u nadnici. Pije vodu iz flase od otrova, kao napravio sa stiroporom da ostane hladna. Stvarno neko ne misli glavom.

E stvarno jer moraju takve gadosti da se postavljaju ko da se takmicite ko ce vecu gadost da postavi ::lose::,ovo nije forum za tako ekstremne stvari i prizore kome je do takvih pizdarija neka luta po netu i neka sam zadovoljava svoje bolesne nagone.

Direktne slike su uklonjene,a linkove sam ostavio iz prostog razloga sto niko nije duzan da gleda takve slike na poljoprivrednom forumu.

Ne budite naivni za kacige,pa to je jedna javna nabavka vise,kad nemaju potrebe za slemovima oni kupuju grejace stopala.

Poslednja izmena:
Kod mene komšija htio da izgrabi pšenicu iz bunkera kombajna a kombajn radio i on mu uhvati rukav od bluze i uvuče u bunker,ostao je živ ali je sav isječen u BL. je u bolnici...

Nazad
Vrh