Goran Lukić
Član
Moj komšija je sve priznao a izgovor mu je bio da štiti svoju njivo pošto je ova večito bila u nekom zakupu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece se vratiti, stavio sam po jedan ivicnjak na svkih 50metara. Ako ima ne odgovara neka zovu geometra.To lepo pozoveš sve te komšije da prisustvuju merenju,inače će se vratiti na staro
Jedna međa - dva kamena - jedan komšija - par očijuSreća što međa ima 2 kamena,pitanje je šta bi vadio posle očiju
Sto evreta je kod nas merenjeCovek bio se sa policijom, nosi adidas patike od 150 evra, posadio sljive na 1 metar od medje, kaze on tako odredio i tako ce da radi, kaze meni sljive slabo radjaju nemam pare za djubrivo, ali zato gospodin ima pare za bele patike bele carape belu majcu bele pantalone... Tako da imam tri mogucnosti, da ga zakopam u njivi/ bacim u septicku jamu, druga mogucnost da puknem 20 hiljada izvedem merenje parcele, postavim beotonske kocke na dubini od 1 metra da je ne moze izvaditi, treca mogucnost, je da uradim ono sto nikada ne radim = Progutam i cutim i pocupam svaku sadnicu koju nepropisno posadio... Covek sta god da seje bilo koju njivu u selu bar po 5-6 kruga preore kod suseda... Ako ga umlatim, dodje policija krivicna prijava sud cekaj na presudu bla bla.... Sta raditi sa takvim bilmezom?? Da li da platim grupu da mu polome i ruke i noge i rebra?? To mlacenje bi me kostalo samo gorivo sto ce ljudi doci i odraditi posao.... 300 km iz Beograda troja kola itd... Sta ciniti? Da li je imao neko iskustva sa takvim da ih nazovem '' ljudima''????
Ima TAMANTo i ja kažem,pitao sam šta bi bilo da međa ima više od 2 kamena...
Covek bio se sa policijom, nosi adidas patike od 150 evra, posadio sljive na 1 metar od medje, kaze on tako odredio i tako ce da radi, kaze meni sljive slabo radjaju nemam pare za djubrivo, ali zato gospodin ima pare za bele patike bele carape belu majcu bele pantalone... Tako da imam tri mogucnosti, da ga zakopam u njivi/ bacim u septicku jamu, druga mogucnost da puknem 20 hiljada izvedem merenje parcele, postavim beotonske kocke na dubini od 1 metra da je ne moze izvaditi, treca mogucnost, je da uradim ono sto nikada ne radim = Progutam i cutim i pocupam svaku sadnicu koju nepropisno posadio... Covek sta god da seje bilo koju njivu u selu bar po 5-6 kruga preore kod suseda... Ako ga umlatim, dodje policija krivicna prijava sud cekaj na presudu bla bla.... Sta raditi sa takvim bilmezom?? Da li da platim grupu da mu polome i ruke i noge i rebra?? To mlacenje bi me kostalo samo gorivo sto ce ljudi doci i odraditi posao.... 300 km iz Beograda troja kola itd... Sta ciniti? Da li je imao neko iskustva sa takvim da ih nazovem '' ljudima''????
kod nas ima i za 9ooodin. sve je samo dogovor i pogodbaPostavis kamen na pocetku u sredini i na kraju njive, majmun zabidje kamen i preore i sta uraditi, da ogradim njivu???... Kotut zice od 25 metara duzine i 1 metra visine je 30 evra....
150 evra merenje parcela,od trojice koje smo pitali ovaj najeftiniji...
Hteo reći da ima kod nas i za 8-9000,al reko neće niko poverovatikod nas ima i za 9ooodin. sve je samo dogovor i pogodba
Pojaviš se u nindža opremi pred njim....više se neće zezatiCovek bio se sa policijom, nosi adidas patike od 150 evra, posadio sljive na 1 metar od medje, kaze on tako odredio i tako ce da radi, kaze meni sljive slabo radjaju nemam pare za djubrivo, ali zato gospodin ima pare za bele patike bele carape belu majcu bele pantalone... Tako da imam tri mogucnosti, da ga zakopam u njivi/ bacim u septicku jamu, druga mogucnost da puknem 20 hiljada izvedem merenje parcele, postavim beotonske kocke na dubini od 1 metra da je ne moze izvaditi, treca mogucnost, je da uradim ono sto nikada ne radim = Progutam i cutim i pocupam svaku sadnicu koju nepropisno posadio... Covek sta god da seje bilo koju njivu u selu bar po 5-6 kruga preore kod suseda... Ako ga umlatim, dodje policija krivicna prijava sud cekaj na presudu bla bla.... Sta raditi sa takvim bilmezom?? Da li da platim grupu da mu polome i ruke i noge i rebra?? To mlacenje bi me kostalo samo gorivo sto ce ljudi doci i odraditi posao.... 300 km iz Beograda troja kola itd... Sta ciniti? Da li je imao neko iskustva sa takvim da ih nazovem '' ljudima''????