zarkovmali
Član
Ovde jedino da se ljudi udruze da plate sami bager i da negde tu vodu odvedu ako ima gde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
devojka od oko 19-20g je vozac...nasminkana i doterana uvek..mozda i jeste popravljala sminku ali sad je svejedno...700-800 evrica sminke je bacenoMazan79 jednom prilikom sam video žensku koja se šminka i vozi.Da nije i ovde bilo tako?
A cini se cedo (nadasve posteni) topolskog privrednikakoliko sam cuo,ovo je posledica neiskustva jedno mladog zenskog vozaca....e sad ko zna sta se desilo zapravo
Kanal kad bi se ocistio imala bi voda gde da odeOvde jedino da se ljudi udruze da plate sami bager i da negde tu vodu odvedu ako ima gde.
Odgledao sam par epizoda i vidim da ih podržava i njihova policija.Стоп Хам
Milane to je humana varijanta, a imaju rusi i drugih nacina da upozore vozaca kada je u pitanju nedozvoljeno parkiranje.
Da policija i komunalna policija ima koga da mlati na pauzi za doručak.I Srbiji bi dobro došlo takvih pokreta u više oblasti.