borko.nikolin
Član
ima oko 3000ha.a posledica ovga su kise.i nazalost mora da se ceka mraz.Koliko ima takve zemlje kod vas u ataru. Jel svake jeseni bude ovako ili to je samo posledica onih silnih kisa? Cekate da smrzne da bi orali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima oko 3000ha.a posledica ovga su kise.i nazalost mora da se ceka mraz.Koliko ima takve zemlje kod vas u ataru. Jel svake jeseni bude ovako ili to je samo posledica onih silnih kisa? Cekate da smrzne da bi orali?
Banat je to druze, podzemne vode su najvise zasluzne ali zato nema ispod 10t/h roda....tabla od 100jutara rodi 75vagona,Borko se ne hvali ali eto da ga malo reklamiramo..Kad je susa brdo prvo strada kad je kisa prva ravnica strada. pa sta je s tih ostalih 3000a jel se to uspjelo ista pobrati il je bas sve ovako? tek muke cekaju kad se ovo trebadne orat al izgleda je prvo pobrat pa ce se kasnije razmisljat o oranju
Banat je to druze, podzemne vode su najvise zasluzne ali zato nema ispod 10t/h roda....tabla od 100jutara rodi 75vagona,Borko se ne hvali ali eto da ga malo reklamiramo..
Ja sam razumeo da ga je izvukao NH T9. Imas slike na http://poljoinfo.com/showthread.php?172-New-Holland/page55Znam da piše NH , al na videu piše New holland 545 ?? To ako ga je izvuklo svaka čast.
Zasto za 10e dobiti 1000din ako mozes 1500 ?
Pravicemo mi Slobu od blata on bar nije rasprodao drzavu ko ove lopovcine,a bili smo u izolaciji pa je sve radilo i stopa ne zaposlenosti je u odnosu na ovo sada bila smesna!Strašno je koju medijsku kontrolu imaju.Kao svima je lepo,skok eura ne utiče na ništa......ma strašno je ljudi.Stvarno postaje gore nego za vreme Slobe.