Nikad ovako !

Ispala mi sreca jos .............

Sreca u nesreci. a z ovog sto su upalili... najezio sam se. ako je nekom nesto skrivio, uzmi izudaraj ga ali ne mora da palis i da strada stoka. ovo je gore nego da su ga ubili...
inace kod mene nestalo 19 jagnjeta, kod komsije 32 ovce, sve do jedne isterane. policija mi kaze icno, nama ni u dzep ni iz dzepa, bas nas briga za vase ovce. rekao sam da cu da im dovedem televiziju u stanicu, i da cu da zovem ministarstvo, za dva dana su nasli ovce. ali poklane sve. 32 sjagnjene i 19 siljezadi, ostalo je 4-5 ovce...

Spasoje jesi li probao da skopčaš rudu pod pravim uglom ili čak i većim , ako nemože da svežeš lancem , često pali kad se izvlači iz sličnih situacija .

Kolega, ne znam kako kod tebe ali ovdje se na sred dvorista izvrnula kolegi dvoosovinka kad je rudu smotao pod pravim uglom, prikolica izgubila dva cvrsta oslonca na prednjim coskovima a dobila je jedan okretajuci na sredini... sama od sebe, puna gnojiva samo se izvrnula...

Ovdje da je ruda pomotana pod pravim uglom, lako moguce da bi prikolica zavrsila na boku. Sigurnije je malo kantama prebaciti zrno iz jedne prikolice u drugu nego iz jarka vaditi prekrenutu prikolicu i jos iz jarka grabiti zrno...

Nisam jednom tako vadio dvoosovinku iz blata . Tako se točkovi vade iz rupe jedan po jedan . Ako ima prostora , slomiš ju u jednu stranu , potklocaš nečim iz prvog točka koji je izašao pa u drugu stranu . Može da se radi i sa veće udaljenosti , sa suvog . To da se ovakva prikolica prevrne na bok kad se smota ruda može da se desi samo ako je prednji kraj natovaren a zadnji ne , to znaju stare kamiondžije.

jbg, kolegina prikolica je imala u sebi 4 palete gnojiva ravnomjerno rasporedjene i opet se izvrnula... Ipak mislim da su napravili dobru odluku pa kantama prebacili zrno u druge prikolice a ovu bedeviju praznu izvlacili...

jbg, kolegina prikolica je imala u sebi 4 palete gnojiva ravnomjerno rasporedjene i opet se izvrnula... Ipak mislim da su napravili dobru odluku pa kantama prebacili zrno u druge prikolice a ovu bedeviju praznu izvlacili...
Kolegina prikolica je sa dve osovine i dosta je nestabilnija u takvim situacijama u odnosu na troosovinku kao sto je @ Spasojeva.

Poslednja izmena:
Iz V. Britanije.

1403087443219_wps_8_Police_had_a_devil_of_a_t.jpg

Teško da je iz VB .Mislim da je ovo u kanadi .Davno sm ovo video na nekom njihovom sajtu a osim toga u Vb se vozi levom stranom.:ppozdrav:

Nije VB a ni Kanada. Ipak je Ukrajna. Procatao sam sada tekst. Malopre sam letimicno pogledao i nasao skracenicu UK, pa sam povezao sa United Kingdom, medjutim skracenica se odnosi na Ukrajnu. Zanimljivo da u trenutku udara kada se autobus zaustavio na satu je bila kilometraza 666. Evo clanka.

http://www.dailymail.co.uk/news/art...h-stops-mileage-clock-number-beast-666-6.html

- - - - - - - - - -

Udario u jelena ko Bosanac u Kanadi:haha::haha:

Nije udario nego "gekno kolma u jelena". :osmeh:

Nazad
Vrh