Kremator
Član
Sreca sam sam izasao, jos da je morao neko da me vuce .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Refleks je ponekad kontraproduktivan .Covek potegne za klasurku i kada valjci cimnu prema sebi ruka se automatski cvrsto steze oko klasurke i saka odlazi izmedju valjaka. Slicno je i sa elektricnim vodom .Ako se dodirne vanjskim delom sake u slucaju napona nema opasnosti .Ako se dodirne sa unutrasnjim dijelom sake dolazi do stezanja i nemoze se vise pustiti.sinoc ,u mom selu ,berac zmaj jednoredni,iscupao prste coveku koji radi 40 god.sa beracem,u bg je u neku bolnicu.hteo da izvuce tuluzinu pozadi beraca ,kod onih par valjaka sto izbacuju lom
Refleks je ponekad kontraproduktivan .Covek potegne za klasurku i kada valjci cimnu prema sebi ruka se automatski cvrsto steze oko klasurke i saka odlazi izmedju valjaka. Slicno je i sa elektricnim vodom .Ako se dodirne vanjskim delom sake u slucaju napona nema opasnosti .Ako se dodirne sa unutrasnjim dijelom sake dolazi do stezanja i nemoze se vise pustiti.
Na pitanje Koliko si baio vestaka, odgovor bi bio:Negde u Srbiji, skinuto sa fb.
Kazu u pitanju Ruska 16 koja je pakovana ovde...
Da li nije bio spreman da se spali zajedno sa raznoraznim praskovima(Heroin, Kokain...), pa slucajno zavrsio na njiviOvaj vestak je cuvan u magacinu u Obrenovcu.