Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U roku od tri dana,u mom selu dva coveka tesko povredise ruke na beracima...
Zurba i rutina i eto belaja. Prsti nece izratiti ponovo a kukuruza ce biti...Auu, nedao Bog nikome to!!! Cuvajmo se ljudi, ne bavimo se bezbednim poslovima, koliko god to uslo u rutinu!!!
vama su rastavili transformatore pre nego su pusteni u rad,na putu za temerinU Nadaljskom ataru je u zadnjih nekoliko god. ukradeno koliko znam najmanje 5 transformatora.
Radi, punom parom, do 10 sati,kada prodje poslednji autobus, a posle tog vremena , na raskrsnici 3 kom. i kod trafoa , koji se uzgred nalazi na nasoj njivi.Sada je zavaren na nosac, pa se nadamo da ga nece dirati.vama su rastavili transformatore pre nego su pusteni u rad,na putu za temerin
jel proradila rasveta za pesake do onog autobuskog stajalista?
Damir Perić (24), iz sela Vlaole kod Majdanpeka, koga je pre dva dana zadesila teška nesreća u kojoj je ostao bez ruke, počinio je junački potez.
- Bila sam malo udaljena od njega, on je namestao kardan na traktoru, i u jednom trenutku sam čula jauk. Kardan mu je uhvatio rukavicu, vrteo ga u krug dok mu nije iščupao ruku. Prišla sam i ugasila traktor, ali nisam imala snage da mu pomognem. Od cele situacije pala sam u nesvest, a izvukli su ga baba i deda – priča vidno uznemirena Ljubica Perić, majka ovog junaka.
Nakon nesreće koja ga je zadesila, Damir je morao sam sebi da pomogne.
- Damir je otišao do kuće na salašu, i seo u auto. Onako bez ruke i sa jakim bolovima je uspeo da se spusti do naše kuće, odakle smo pozvali hitnu pomoć – kaže ona.
Nakon što je istrošio i poslednje a tome snage, Damira je u borsku bolnicu odvezao stric.
Uh vrag nikad ne spava
Mnogo je takvih koji rade sa masinom a ne iskljuce kardan. KOd nas je jedan tako ostao bez sake, odgusivao nesto na beracu i povuklo mu ruku.
Nista cudno osim sto si upo u saht ,nebi to nagazilo travu ko da su govnaNema slike ali da prepricam, danas kupio sa suncem poslednju detelinu, i kada sam se vracao dve gospodje idu putem i nece da se sklone, i ja da ih slucajno ne zakacim sa suncem isao skroz levo putem, put zarastao, i koliko znam kanal koji je bio su ove kise svuda poravnjale, a i godinama se ne odrzava, medjutim samo mi omace traktor u propust za vodu, dubine nekih 70cm, osecaj kao da propado u bunar, al sam ih lepo opsovao ...