Nikad ovako !

I kod mene dosta njih upali u kanal neki zato sto pokusavaju da oru skroz do njega neki zato sto ne obracaju paznju nocu u berbi ili nevide na vreme,a moj drug se vozio u rikverc sa plugom da odredi gde je odprilike sredina njive da pocne da ore i samo zaronio u rikverc.... :haha: Od stete je imao topling kriv ko banana.. :haha:

Dobro je prošao srećom kako je moglo biti tako je nepažnjom i moj otac skliznuo sa beračem samo je kanal mnogo dublji od toga ali ga je berač zadržao pa sam uspeo da ga izvučem u rikverc od tada ostavljam brazdu na metar od obale zbog mera predostrožnosti nikad se ne zna :

Lakse je prevrnuti se u ravnici gde ima kanal. Sve ravno pa se opustis i onda problem. U brdima znas da moras uvek biti na oprezu!:ppozdrav:
Tacno tako , mnogima se to, ili slicno desi, zato hvala ljudima koji to i prikazu i na neki nacin slikama ,primerom i idejama, pomognu,da kada se tako ili slicno desi, lakse se snadju i iskobeljalju iz nevolje.

Evo kako neki ljudi voze.Zaista Nikad Ovako!
13092011314.jpg

13092011316.jpg

Vozač je stvarno...nemam riječi. Nije za ulice sigurno ali za trkačku stazu je bio rodjen. Naglašavam "BIO" jer je poginuo, piše dole u komentarima.

Sa druge strane, skidam kapu i klanjam se do poda inženjerima koji su konsturisali ovaj auto, njegov motor, mjenjač, ovjes i upravljanje. Motor posebno.

Giorgi Tevzadze

Na kraju se to nazalost desi sa svima koji ovako voze u saobracaju. Ovo se radi na stazi a ne u javnom saobracaju. Inace poginuo prosle godine kao suvozac a vozio je ovaj drugi koji mu je stalno bio suvozac kad je on vozio. Desava se svasta kad izazivas sudbinu.
127503074451caa508bb40b157559405_640x48085.jpg
86784fc91e9d.jpg
07803980a8f3.jpg

jebg zaboravio da spusti rucnu kocnicu,inace od bandera pravi tarabice,isto tako i nasi drifteri iz beograda prolaze znam jednog kao da ih neko tero da se jebavu.

A gledaj ove , al premotajte od 2:00 tu je šlag :haha:

[video=youtube_share;kwVMmBnwjHo]http://youtu.be/kwVMmBnwjHo[/video]

- - - - - - - - - -

ajoooj

[video=youtube_share;7Iz8U648wPc]http://youtu.be/7Iz8U648wPc[/video]

Nazad
Vrh