Mora se nekako rešiti problem sa psima lutalicama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa šta oni ima da se zgražaju pa oni su jedni od najvećih uzgajivača svinja na svijetu pa mi reci čime ih oni kolju i raspolovljavaju.itgleda da ti je tečo naletio na neke vegane kao što je i on pa im se zato gadiKolege drage... Moji tetak i tetka su obisli pola svijeta a i vise od toga. Vegetarijanci su i meso ne jedu i fino im je u zivotu, no to nije bit ovog mog komentara... I jednom prilikom se negdje nasli s kinezima nekim u svojim proputovanjima i pricali im kako se kod nas obavlja klanje svinja (tetak i tetka su prije jeli meso i znaju sto je klanje)... Kinezi su ih gledali ko da su im ubili oca i mater pred ocima. Zgrazali su se, da nismo normalni sto svinje drzimo u (istina bog) pre malim svinjcima, hranimo ih napojem i kojecime, pa sve do samog dogadjaja klanja svinje... Kao mucenje zivotinja ovo ono, da je to nehumano, ma isprdili ih samo tako.
Kasnije su se valjda ti kinezi raspitivali i netko im poslao slike sto je na klanju slikao i kazu da se jedna zena onesvjestila kad je vidjela dvije svinjske polovice kako vise na vjesalima a majstor vadi drob...
nekome je nesto normalno, neko se na nesto zgraza. brat je snimao ovogodisnje klanje kod nas bas da vidimo kasnije kako to izgleda na monitoru, i mogu vam reci da nije lijep prizor...
Stari tamo na trpezi satarom rastavlja glavu, komsija nosi sunku nekud, kolega kraj kotluse kuva meso za krvavice i kamera se priblizi kotlu a ono pluca i jezici...
Ne sudite tudju kulturu i obicaje. Njima je to svakodnevica...
Mislio sam na svinjokolj, a prase, naravno, zna se na zemlju, bocni i gotovoKo jos prase kolje pistoljem ?
Samo ga obori cale na zemlju i dalje se zna.
U svakoj drzavi ima neljudi,samo ne bi u svakoj drzavi tako bas mirno posmatrali i napustili bez pomoci.Ja verujem da se to desilo nedaj boze ovde kod nas , neko bi pritekao u pomoc zasigurno.