New Holland

Naravno da ima rešenja tako sam i završio prošlu sezonu na 3. slici od kojih sam postavio vidi se na dva mesta je zasečena i tu se šrafe dve kajle može tako da ide ali stalno vrti sečku i kad gasiš motor ti remeni i sečka trpi veliko cimanje jer ga blokira.

Naravno da ima rešenja tako sam i završio prošlu sezonu na 3. slici od kojih sam postavio vidi se na dva mesta je zasečena i tu se šrafe dve kajle može tako da ide ali stalno vrti sečku i kad gasiš motor ti remeni i sečka trpi veliko cimanje jer ga blokira.

Da to je glavni problem.. I za Alnaser kad palis sa seckom... Sve ima svoje...

Pa i ja sam došo na to da uradimo tako, sredimo ovo šta se može i još uradimo i to pa ako ovaj opet zeza ubacim klinove i isključujem na tom principu kao vršilicu pa će to biti trajno rešenje.

Od nedavno sam i ja postao vlasnik kombajna new holland 1540s, ako ima neko na forumu takav neka da svoje misljenje i iskustvo sa tim kombajnom evo i koja slika
stihla-nadja-007.jpg
[/IMG]
stihla-nadja-008.jpg
[/IMG]

E sad ti i ja ima cesto da se cujemo i vidimo.Verujem da je jako slican mom S 1550.Cestitam druze.

Jos cekamo dva kaisa i da sredim bocni lim na hederu,bocni lim kod kaiseva secke,par komada prstiju za vitla i spremni smo za akciju.Ima najavljeno neso usluzno raditi jecma tako da imamo jos par dana da ga picanimo_Ostalo nesto struje da se odradi i eventualno zamene zadnje gume.
2dtd2u1.jpg

ftgeo7.jpg

okqrl4.jpg

Ima kais direktno sa zvona koji non-stop vrti dok motor radi.Tu gde on dolazi ima rucka sa cijim se povlacenjem pali ili gasi secka.

Nazad
Vrh