Dobro si uradio, čika Aca zeza. Recenzija i treba da bude realna a ne da hvališ mašinu kao da prodaješ. Meni je čudno da je tako malo sati imao kad si kupio, to izgleda vozila samo baba nedeljom na misu...Takvi su svi TD,T je puno bolja serija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro si uradio, čika Aca zeza. Recenzija i treba da bude realna a ne da hvališ mašinu kao da prodaješ. Meni je čudno da je tako malo sati imao kad si kupio, to izgleda vozila samo baba nedeljom na misu...Takvi su svi TD,T je puno bolja serija
Ovo je traktor star 16 godina sa opremom od pre 25 godina, ne može se tu ne znam šta očekivati..Menjač je običan, manuelni...Momak je mlad, polako, biće rečitiji, nije lako uzeti kameru i snimati se, ne može to svako...Malo sam se šalio ali i mislio ozbiljno. Mora se biti malo rečitiji, da jedna priča sledi drugu, siguran u poznavanje traktora itd...Priznajem da nisam neki poznavalac mašina ali mi je nekako golišav i grub, menjač jedva da se šalta...Možda su takvi traktori ti NH. Ja sam mislio da su u vrhu a ono..
Traktor je star 4-5 godina,zeznuo sam se krivo reko u videu.Nimalo nije lako snimat dođe nekad da se pogubiš nemaš ideja šta kazat.Ovo je traktor star 16 godina sa opremom od pre 25 godina, ne može se tu ne znam šta očekivati..Menjač je običan, manuelni...Momak je mlad, polako, biće rečitiji, nije lako uzeti kameru i snimati se, ne može to svako...
To ti je već ozbiljna greška, ja i ne gledam koji je traktor, verujem tebi...Ta serija je krenula 2015 g. Stvarno kilava oprema, još ja mislim 16 godina 1500-1600 sati. Ukopao si i sebe i mene...Traktor je star 4-5 godina,zeznuo sam se krivo reko u videu.Nimalo nije lako snimat dođe nekad da se pogubiš nemaš ideja šta kazat.
Takvi su svi TD,T je puno bolja serija
Hahaah, u pravu si čika Aco 100 %, ne može me oprati ni Dunav ni Sava...E moj Radoslave, ajde ja u godinama i neiskusan ali ti ovako da pogrešiš, ne ide. Ja odmah video da ima neki tu feler sa traktorom, a ti zapeo...
Još ja mislio da tebe i Luku angažujem kao konsultante, kad budem uzimao neki traktor, a sad ću morati razmisliti.
Kako si generalno zadovoljan, ja sam razmišljao da uzmem ovako nešto?Traktor je star 4-5 godina,zeznuo sam se krivo reko u videu.Nimalo nije lako snimat dođe nekad da se pogubiš nemaš ideja šta kazat.
To je traktor kao moj preslikan case jx110 pravljen u turskoj. Isto godiste. Razlika je jedino sto vidim u kontrolnoj tabli.Kako si generalno zadovoljan, ja sam razmišljao da uzmem ovako nešto?
Ja sam zasad zadovoljan nisam imao nikakvih problema,nema elektornike i to mi se svidelo sve je skoro čista mehanika,meni služi za skoro sve poslove.Ovaj ide 40km/h samo što i nije baš mali potrošač,jedino što mi se ne sviđa to je menjač,ima dosta čudan hod brzina i mali izbor brzina za rad,ima hidraulicni revezer bez kvačila ide.New Holland TD5 i Case Jx 110,Case Farmall A to su sve isti traktori skoro samo što se ovaj noviji kao moj sklapa u Italiji a stari u Turskoj.Kako si generalno zadovoljan, ja sam razmišljao da uzmem ovako nešto?
Poštovanje, ovo nije model pravljen u turskoj. Modeli td5. 95, 105 i 115 su italijani, a 100, 110 i možda još neki su turski. Razlike su značajne: motor je common rail na italijanu, turčin nema ni brzinomer, kabina drugačija, gume proizvođač, šine na kojima je zadnja vuča/poteznica su kod turskog iskrivljen flah, a kod italijana odlivak, rasveta je kod italijaa hella, a kod turskog- turska. Nisam siguran ali mislim da turčin ima i mehanički reverzer, al to me nemojte držati za reč.To je traktor kao moj preslikan case jx110 pravljen u turskoj. Isto godiste. Razlika je jedino sto vidim u kontrolnoj tabli.
Kod mene je mana, mali vazdusni filter, sto znaci da svaki dan moras ga izduvati. I lose reseni filteri kabine u krovu, treba ti lotra stolica da ih dohvatis. Traktor snagom malo jaci od 892. Mali izbor radnih brzina. Mnogo spor za transport, 25km/h max brzina. Bez dodate spoljne hidraulike (monoblok)slaba podizna moc. 892 je jaci na polugama. Tek da nepricamo kolimo je Arma jaca na polugama.
Sada novi model vec ima ubacene spoljne klipove hidraulike. E tu je vec druga prica. Ono sto je njegova najveca prednost je mali potrosac goriva taj iveco motor. Pola litre u bilo kakvoj laksoj operaciji, do cak 4-5 u oranju po kj, ustedi u odnosu na rusa i armu. Jedino nije za prevoz jer tu trosi zato sto je spor. Tisi u radu za razliku od arme i rusa. Nema elektronike , sama mehanika. Mislim da noviji model ima i elektroreverser,nisam siguran. Kvalitetnija kabina, u odnosu na armu.
Sent from my S60 using Tapatalk