Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu oni za uporedbu.Manjevic je u dusi trgovac.Cestitam, nek dobro sluzi
E sad si bolji gazda od Manjevica
Da, vozen je, išao je preko Opova, hvala, nadam se da će služiti.Elixir jel ovaj traktor dovezen putem preko Opova pre desetak dana? Obisao sam jednog novog NH oko Sefkerina i cini mi se da je imao KL table? Lep traktor neka sluzi dobro.
Da, moraću da povećam, ali moraću da dam procenat njegovom ocu da bi ga poslao kod mene.@Elixir Svaka cast, neka dugo sluzi.
Sad ces morati radniku da povecas dnevnicu, posto nije dovoljno placen da vozi New holland-a.
Da prvi je T7 210 a drugi je T6080. Na plocici motora stoji 135 kw-180 ks, da li ima toliko ili manje nemam pojma. Jedina operacija sto je za sad radio je jesenje duboko oranje i na zemljistima koje radim 4 glave (160cm) vuce bez problema.Slavko kako si zadovoljan sa drugim NH? Ovaj sa ph je t7.210 ako se dobro secam. Jel drugi 120-130ks?
Bas tako, pri kupovini sam se vodio tom konjazom kao sto si napisao 155-160 ks.Na plocici sto pise je uvek maksimalna snaga sa boostom. Moj je 195 ks a na plocici pise 230-240 ne secam se tacno. 6080 bi trebao da je pravih 155 ks.
Lepo su se namestili za slikanje.