FPT motor sa 6.7l i 6 klipova.Njemu je pandam case maxxum 135 2016- Nemesajte stare 125 sa ovom novijom generacijom. Ovo je 4 klipa motor i tier 4 izduvni gasovi.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
FPT motor sa 6.7l i 6 klipova.Njemu je pandam case maxxum 135 2016- Nemesajte stare 125 sa ovom novijom generacijom. Ovo je 4 klipa motor i tier 4 izduvni gasovi.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Moja greska. Upo sam u pola svatova. Jedni dodaju drugi oduzimaju snagu. Video sam da je tier 4 pa sam odma okreno na noviji model koji je 135 ks.FPT motor sa 6.7l i 6 klipova.
Vidi druze ovako za mehanicku hirauliku imas 2 rucice u kabini na jednoj stelujes "plivajuci" kao na IMT masinama, a na drugoj najnizu tacku spustanja, dok iza na samim polugama imas jednu kao pecurku na kojoj regulises najvisu tacku dizanja, kad to podesis u kabini koristis jedan mehanicki "prekidac" za dizanje i spustanje prikljucaka kojima si vec odredio visinu dizanja i najnizu tacku spustanja.Zadnju rečenicu nisam bas razumeo ali shvatio sam čemu služi i kako, tako da hvala puno.