Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas je brojac moto casova presao preko hiljadarke
Montirana prednja hidraulika
@NikolaMF................da
Prednja hidraulika nije kupljena sa traktorom iz razloga sto je traktor bio na lageru i mogao sam ga uzeti sa tom opremom koja je bila na njemu. Cene se ne secam ali mislim da je bila negde oko 3000 eura, ako te bas interesuje tacna cena mogu da potrazim racun pa da vidim
Mene interesuje kako funkcionise onaj setvospremac napred? jer prvo idu rotori pa posle S opruge?
Ili sa duplim tockovima.Cetiri komada na svakom uglu.Nikako jer eksperiment nije uspeo. Proslog proleca sam hteo da ide napred setvospremac a pozadi RD + sejalica. Rotore sa setvospremaca sam skinuo a S opruge okrenuo kontra ali nisam mogao da odrzavam dubinu pa je ulazilo preduboko. Mislio sam da ce tockovi od setvospremaca odrzavati dubinu ali nije tako ispalo. Izvodljivo je da se gura setvospremac ali ispred njega treba da bude onaj veliki rotor kakav imam na RD da bi mogao da odrzava dubinu.