srbijadamus
Novajlija
A ovi sto pisu da je za vreme Tita bilo bolje kao da nisu isli u skolu.Gospodo i dame mi smo proizvodili 3 T psenice po hektaru u Vojvodini!!!!!!!!!!Bilo je bolje jer je neko silom to placao ! Secam se da su Polj fakulteti zatvarani ili su na njima studirali ljudi bez kapitala i bez zemlje !!!!????? Kako!? U vreme najveceg svetskog procvata mi smo iz dvorista Evrope samo isli nazad ne napred. Ponavljam model poljoprivrede bez dobrih poreza i bez subvencija sa profitima je nemoguc kod nas .Pa kod nas se hibridni uvozni kukuruz rucno okopavo do skoro ! I da poslacu vam slike spalionica hrane to su ogromna postrojenja koja sluze za spaljivanje viska hrane sa bi cene ostale rentabilne. Selo ne proizvodi nista danas.Evo jedan clan mi pise o organskimbi zdravim proizvodima.Kupuje pilice i prasice iz uvoza , hrani ih koncentratima i proizvodi organsko jer dva puta nedeljno im nakosi trave! I da Srbija je nuklearno zagadjena cak 3 puta vise od susednih zemalja,tako da organsko ,prirodno itd nije moguce iz Srbije
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk