Tintoreti
Član
Ili da pojaca napajanje tog okiten creva sa oda kraja ili slavine pa po par redova u vise etapa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
iskreno sve sam probao... ventil na "glavnom toku" zatvorim, voda znaci ide samo kroz venturi (koji je okrenut kako treba), zatim na venturiju otvorim polako ventilic koji treba da odredi koliko vode treba da krene iz kofe i nista, nece pa nece... kako vidim da je postavka ok i da bi trebalo da radi jedino da venturijeva nije ok..
videcu kad mi dodje vodoinstalater da je skinem i vidim kako radi, probacu da povucem vazduh ustima na izlazu a ulaz zatvorim i ako ne povuce vazduh to je to ona je kriva..
sto je najgore kad skinem sve sa tog ulaza u venturi ima neka iglica koju ja kad pomerim cujem kao da povuce vazduh u sistem, znaci to je taj vakum ali opet ne znam sto ne povuce kad je sve namesteno... ovaj desno venturi sam ja namestio![]()
^ pa da, to deluje istom logikom radi... ne znam samo da li je kod mene problem sto mi je parcela iznad pumpe, recimo pumpa mi dize vodu u parcelu jedan metar a izvlaci sa 10m... on mi sad nudi ovo sa leve strane sa dva ventila ali ja mislim da je problem ili u postojecem venturiju ili u celom sistemu a ja ne znam koji...
Gde ima da se kupi ovakvo crevo i koja je cena? Hvala!