Navigacija u poljoprivredi

Meni je crkao ekran tableta na CHC navigaciji,tj vidljivo je sve ali na dodir ne radi. Za zamenu ekrana na tabletu mi traze 400 evra! Ima li ko iskustva?
Crko je samo onaj panel ispred koji registruje dodir.
Probao da nadjes dio na aliexpresu ili jos bolje ove sto servisiraju mobilne i tablete , malo opremljeniji servis. Taj ekran ne proizvodi CHC tako da se vjerojatno moze naci u kini ali treba znati sta je unutra,

Jel netko nadogradio CHC na najnoviji softver? Zanima me kako raditi pomake linija i centriranje ako je u profesionalnom načinu rada, ne mogu skužit uopće.

Tako je. Mogu da se skroluju te ikone i tu imaš sve za pomeranje linija. Dobra stvar što su tu ubacili i reset dugme pa ne mora da se ide u meni...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pa tako da, nisam skužio da se skroluju, pa ne moguće reko da u klasičnom načinu ima, a u profesionalnom ne...

Chcnav, fyd, huida, i ona iz agromonda, koja od ovih navigacija najmanje strci iznad kabine, tj koja bi bila najplica? Ili su sve iste po tom pitanju?

Jel ima netko FjD AT2 autopilot? Kolega je uzeo, krece u sjetvu, ali je spora pa nije full ravno baš, ako bi netko htio reći postavke da bude brža i preciznija?

Nazad
Vrh