Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ukucano 4,2m radni zahvat a ona pravi sastave od 60cm. i 80cm. negde hoce da napravi sastav i od 50cm.Spustim markere i teram po njima sastavi 70cm.Dolazili nesto korigovali a ona i dalje brlja.
Onda ti je antena 10cm van centra ili nagib traktora ti je lose setovan nije na 0.Ukucano 4,2m radni zahvat a ona pravi sastave od 60cm. i 80cm. negde hoce da napravi sastav i od 50cm.Spustim markere i teram po njima sastavi 70cm.Dolazili nesto korigovali a ona i dalje brlja.
Kolega ako si kupio novu navigaciju , kontaktiraj prodavca , na forumu neces nista resiti , osim ako si sam nesto brljao u setovanju pa sad ne znas da vratis kako je bilo, a i onda kazes njima sta si radio da vrate nazad setovanje.Prva dva dana je radila kako treba posle pocela da brlja.
Jel ucentrirana sejalica u odnosu na traktor? Npr. kod nodetke ulagači i sredina kačenja baterija se ne poklapaju...
Moze da bude problem ali njemu je radilo kako treba prvi dan tako da tesko da je do toga.Ja sam imao taj problem. Pravila je 60-70 ili 70-80. Poenta je da kad se vratis u isti trag treba da ide u dlaku isto. Ako tu imas odstupanje onda moras pomeriti za par cm. Kod mene se ispostavilo da masina nije bila u centru pa sam pomerao baterije i dobio sam tih 5cm i sad sve ok. Imace nav je chc i kupljena u agromondo. Sve super proslo i dobio povracaj cak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za početak proveri da li se traktor vraća po istom tragu da ne ide smaknuto u jednu stranu 5cm..... A za mašinu upišeš zahtvat mašine 417-418cm i ako ti je dobro nameštena mašina, sastavi će biti 68-70cm. A prekopi da budu 0.Probao sam i to idem svaki drugi prohod pa posle popunjavam isto sranje.Sejalicu sam pomerao piramidu 5cm ulevo gledajuci od straga i nista pa sam je vratio na prvobitno.Vise sam poludeo sto vise gledam manje vidim.Raspon krajnjih ulagaca je 350cm.Svaka je udaljena jedna od druge na 70cm.
Ako pitas za Efix iz Agromonda, to je ista navigacija kao CHC samo druga nalepnica. Znaci potpuno identicne. Od kineskih navigacija CHC i FJD jedine koje bih uzimao ozbiljnije u obzir.Јесу чему те навигације?
Za početak proveri da li se traktor vraća po istom tragu da ne ide smaknuto u jednu stranu 5cm..... A za mašinu upišeš zahtvat mašine 417-418cm i ako ti je dobro nameštena mašina, sastavi će biti 68-70cm. A prekopi da budu 0.
Да та ме интересује из Агромонда делује ми да је са ценом приступачна пошто може на рате.Е сада да ли она има ауто пилот или је мануелно навођење?Ako pitas za Efix iz Agromonda, to je ista navigacija kao CHC samo druga nalepnica. Znaci potpuno identicne. Od kineskih navigacija CHC i FJD jedine koje bih uzimao ozbiljnije u obzir.
Nema to veze, svaka navigacija ce da gazi red u prskanju kukuruza i suncokreta ako se ne podesi sirina masine kako treba. Sto u prevodu znaci da nije dovoljno premeriti sirinu krila i uneti tako. Nego treba uzeti u obzir koja sirina masine je stavljena u setvi na navigaciji, koliko redova zelimo prskati u jednom prohodu i izracunati sirinu prskalice na osnovu toga da bi svaku prohod usla medjuredno kako treba pa onda nece na nekom xy prohodu gaziti redove.Ne valja tako da se upise onda kad prskas posle par krugova prskalica ce poceti da gazi red. Ne pitaj me kako znam
Sent from my iPhone using Tapatalk