Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Ako je teren neravan ona bi krivudala a ne bi trebalo da pomera prohode izmedju tragova. sejalica je 6 redi i raspon bi trbalo da bude 243cm.i tako radi na ravnom a na grudvastom pobegne na 250cm.

Ako je teren neravan ona bi krivudala a ne bi trebalo da pomera prohode izmedju tragova. sejalica je 6 redi i raspon bi trbalo da bude 243cm.i tako radi na ravnom a na grudvastom pobegne na 250cm.
Verovatno da žiroskop nije dobro iskalibrisan, zovi servis.
Probaj u isti trag pod nagbom da napraviš AB liniju i odeš 20ak m, da je u 0, pa da se vratiš u kontra smer, dal se poklapaju u identičan trag otisci točkova

Imaš preko banke država subvencioniše kamatu na žene ti 1 posto kamata na tri godine imaš od 3000 do 4500 hilj evra plus pdv navigacije
Skupo ce da me kosta navigacija ako jos moram i ženu da tražim 🤣
Videcu na jesen ako bude solidna godina pa da uzmem pola za keš a pola na kredit.
Razmijao sam da mi ne treba do sledeće setve a onda kad sam bolje razmislio moza je bolje da posejem pšenicu sa navigacijom pa onda vec imam upisane te parcele za prskanje i bacanje veštaka.

Skupo ce da me kosta navigacija ako jos moram i ženu da tražim 🤣
Videcu na jesen ako bude solidna godina pa da uzmem pola za keš a pola na kredit.
Razmijao sam da mi ne treba do sledeće setve a onda kad sam bolje razmislio moza je bolje da posejem pšenicu sa navigacijom pa onda vec imam upisane te parcele za prskanje i bacanje veštaka.
Imaš i drugi varijanti kod Agromondo

Ima caka. Uzeli su par stotina komada. Dobili rabat boli glava. Imaju love, pa im se moze.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Ukucano 4,2m radni zahvat a ona pravi sastave od 60cm. i 80cm. negde hoce da napravi sastav i od 50cm.Spustim markere i teram po njima sastavi 70cm.Dolazili nesto korigovali a ona i dalje brlja.

Nazad
Vrh