Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Ima kod nas u SM ugrađuju te navigacije po ceni 2500+PDV.Mislim da su te Asana.Pre neki dan jedan drugar ugradio.

Da li su te asana autopiloti od coveka koji prodaje one kontrole setve?
Ne znam sta da izaberem za belorusa, da li te jeftinije ili fd(one iz agropanonke)?

Zdravo dobri ljudi, ako mogu da vas pitam u vezi navigacija, možda je neko naišao na sličan problem, imam navigaciju Trimble EZ-Guide 250, stariji je model u pitanju medjutim za moje potrebe i više nego dovoljan, problem mi je sledeći, A B linija radi, i svaka opcija radi, ali kada stavim na Adaptive liniju, (linija koja bi trebala da kopira liniju sa svakog predhodnog prohoda) kod mene se desava da je ne kopira i totalno se uglupi pa mi pokazuje nepoklapanje za jedan metar, kada stavim sejalicu od tri metra i pratim njen marker, sto nije moguće da bude istina, jedino ako sam preklapanje zeznuo stavio sam oko 10cm da ne bude preklapanje tokom sejanja, da li ima neko nekih iskustava sa ovim?

Da znam, samo sam hteo da oboji, pratio sam marker, ali bas da promasi za metar i kusur, čudno, uneo sam u AI kaze da probam da hard resetujem sve, pa cu probati i to, stavio sam u opciji visoku preciznost i imam onu tanjirastu gps antenu sa visokom preciznošću.. Moraću da testiram još. A B linija dobro pokazuje medjutim kod nje je problem da ce biti preklapanja, doduse prskao i bacao djubrivo sa njom okej je ispalo, pogotovo kada nema redova na parceli.. Ali ova Adaptivna bi bila pun pogodak, i za prskanje u redovima daleko bi bila preciznija.

Kolege jel ima neko CHCNav? I da li ima neke velike razlike u ovom novom modelu o odnosu na stari? Navodno veci tablet i noviji softver. Da li se isplati uzeti taj noviji model?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja nemam tu navigaciju, ali svaka novija varijanta leci decije bolesti starije. Svakako mislim da je bolje uzeti noviju varijantu bilo koje navigacije, pa i CHC.

Nazad
Vrh