pedja voganj
Član
Imam vijetnamca nerasta i mogu ti reci da nije to to.Kod mene se makar nije pokazao toliko dobar dok se "obican" nerast pokazao bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije krmača to je tenk. Smanji joj hranu pa će tražiti!
imam neke nazimice tek stasavaju,da li da preskocim prvi estrus,i da ih prvi put semenim vestacki ili vepric
MOJE ISKUSTVO SA TAKVIM KRMACAMA ILI NAZIMICAMA JE OVAKO:Kupi u humanoj apoteci Estradiol ampulu i 7 kubika karofertina ili promtselena za bolju ovulaciju nemoz da omaneljudi sta da radim sa krmacom nece da trazi nikako.vtori put je oprasena na 15-3-2011 prasici su odbijeni na 16-4-2011 a danas evo 12 maj i prvi put kad je bila oprasena isto nije trazila 45 dana.posle potrazila i odma ostala suprasna i oprasila 16.ali mislio sam da razlog sto nije trazila je bio to sto je bila mrsava.a sad nije taj problem.krmaca je super ali ne trazi evo postavicu slike da je vidite slike su slikani 10 dana posle odvajanje prasici.od odbica prasadi dve nedelje sam je hranio sa koncentrat za dojne krmace po volji a od tada navamo po 2.5 kg. reducirano za suprasne krmace i opet nece da trasi.evo pogledajte i recite mi sta da rasim.necu da je tretiram hormonski.hvala unapred
![]()
![]()
![]()
![]()