Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bećarina pusta je napisao(la):Nemam sliku no reću vam da sam u petak u noći dobio još jednu kćer. Dite je živo i zdravo, kao i mama. Jedna želja mi se ispunila, a želio sam da imam barem dvoje djece. Iduća želja je sin.
Bećarina pusta je napisao(la):Nemam sliku no reću vam da sam u petak u noći dobio još jednu kćer. Dite je živo i zdravo, kao i mama. Jedna želja mi se ispunila, a želio sam da imam barem dvoje djece. Iduća želja je sin.
nek je ziva i zdrava pa kupice ona sebi brat.........Bećarina pusta je napisao(la):Nemam sliku no reću vam da sam u petak u noći dobio još jednu kćer. Dite je živo i zdravo, kao i mama. Jedna želja mi se ispunila, a želio sam da imam barem dvoje djece. Iduća želja je sin.
Pridružujem se čestitkama sa željom da bude lepa na mamu i pametna na tatu!Bećarina pusta je napisao(la):Nemam sliku no reću vam da sam u petak u noći dobio još jednu kćer. Dite je živo i zdravo, kao i mama. Jedna želja mi se ispunila, a želio sam da imam barem dvoje djece. Iduća želja je sin.